Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Dinamo neveiksmju sērija pēc diviem tehniskajiem zaudējumiem pagarinās līdz 12 spēlēm

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) vadība piešķīrusi Rīgas Dinamo zaudējumus atliktajās spēlēs ar Maskavas apgabala Vitjaz un Magņitogorskas Metallurg, vēstīts ceturtdien KHL tīmekļa vietnē, kas pašreizējo Dinamo zaudējumu sēriju pagarina līdz 12.

Rīgā 17. un 19.oktobrī paredzētās cīņas ar attiecīgi "Vitjaz" un "Metallurg" tika pārceltas "Dinamo" komandas Covid-19 karantīnas dēļ, rīdziniekiem nespējot nokomplektēt sastāvu šīm spēlēm.

KHL vienojās ar "Dinamo" par iespēju atlikt atceltos mačus uz vēlāku laiku, ja rīdzinieki vienosies ar konkurentiem par spēļu norises nosacījumiem, atgādina KHL.

"Pašreizējos apstākļos rīdzinieki nevarēs nodrošināt nosacījumus atlikto spēļu rīkošanai, un tāpēc viņiem tiek piešķirts tehniskais zaudējums," vēstīts līgas oficiālajā paziņojumā.

Tas nozīmē, ka "Dinamo" desmit zaudējumu sērija, kas sākās 3.oktobrī ar 1:6 sakāvi viesos pret Kaspara Daugaviņa pārstāvēto "Vitjaz", pirms šodienas cīņas savā laukumā ar "Soči" ir pagarinājusies līdz 12 mačiem.

Sestdien mājās būs mačs ar Jekaterinburgas "Avtomobilist", bet 16.novembrī mājas spēļu sērija noslēgsies ar dueli pret Pekinas "Kuņluņ Red Star".

Rīgas "Dinamo" ar septiņiem punktiem 20 spēlēs ieņem pēdējo vietu KHL čempionātā 23 komandu konkurencē, kamēr "Soči" ar 16 punktiem 23 mačos Rietumu zonā atrodama vienu vietu virs rīdziniekiem, līgā ieņemot trešo vietu no beigām.

"Dinamo" iepriekšējā sezonā ieņēma priekšpēdējo vietu Rietumu konferencē un visā līgā, sesto gadu pēc kārtas nekvalificējoties Gagarina kausa izcīņai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi