Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Canucks NHL čempionātā atgriežas ar uzvaru papildlaikā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Vankūveras Canucks pēc Covid-19 uzliesmojuma klubā svētdien atgriezās čempionātā un svinēja uzvaru papildlaikā.

"Canucks" mājās ar 3:2 (0:1, 1:1, 1:0, 1:0) uzvarēja Toronto "Maple Leafs".

Vankūveras klubā iepriekš vairāk nekā 20 personām noteica saslimšanu ar Covid-19, kā rezultātā "Canucks" savu līdz šim pēdējo spēli bija aizvadījusi 24.martā.

Spēles ceturtajā minūtē izcēlās Viljamss Nīlanders, bet otros vārtus Toronto kluba labā otrā perioda 15.minūtē, realizējot skaitlisko vairākumu, guva Ostons Metjūss. Bo Horvats pusotru minūti vēlāk atguva vienus vārtus, bet Nils Holanders neizšķirtu panāca astoņas minūtes līdz pamatlaika beigām.

Papildlaika otrajā minūtē uzvaru nesošos vārtus iemeta Horvats.

Covid-19 protokolu Vankūveras klubā aizvien ievēro Neits Šmids un Džeiks Virtanens.

Otrdien abi klubi savā starpā tiksies atkārtoti.

Citā spēlē Filadelfijas "Flyers" savā laukumā ar 0:1 (0:0, 0:0, 0:0, 0:1) papildlaikā piekāpās Ņujorkas "Islanders". Niks Ledijs uzvaru papildlaikā izrāva pēc nepilnām divām ar pusi spēlētām minūtēm. 

Iļja Sorokins "Islanders" vārtos atvairīja visus 30 metienus, bet Braiens Eliots otrā laukuma pusē tika galā ar 27 no 28 metieniem.

Anaheimas "Ducks" mājās ar 2:5 (1:2, 1:2, 0:1) zaudēja Vegasas "Golden Knights".

Vārtus un rezultatīvu piespēli Vegasas komandā iekrāja Nikolass Rojs, Marks Stouns un Makss Pačioreti, bet divas piespēles Alekam Martinesam. "Ducks" rindās precīzi meta Makss Komtoiss un Dantons Hainens.

Tikmēr Ņūdžersijā vietējā "Devils" ar 3:5 (0:2, 1:1, 2:2) atzina Ņujorkas "Rangers" pārākumu.

Raians Stroms un Mika Zibanejands "Rangers" komandā nopelnīja 1+1, kamēr Artēmijs Panarins pievienojas divas rezultatīvas piespēles. "Devils" vienībā Mihailam Maļcevam vārti un rezultatīva piespēle.

Visbeidzot Bostonas "Bruins" mājās ar 6:3 (2:1, 3:2, 1:0) uzvarēja Vašingtonas "Capitals".

Divi vārti un tikpat rezultatīvas piespēles Bredam Maršānam, Patriss Beržerons nopelnīja par vienu piespēli mazāk, savukārt Davids Pastrņāks izcēlās ar trim piespēlēm. Divas rezultatīvas piespēles "Bruins" komandā iekrāja Kreigs Smits, bet Davidam Krejči divi "goli". Timotijs Līfs Ošijs Vašingtonas klubā guva divus vārtus, bet tikpat rezultatīvas piespēles Niklasam Bekstrēmam.

Jau ziņots, ka Latvijas uzbrucējs Teodors Bļugers svētdien guva vārtus, taču viņa pārstāvētā komanda Pitsburgas "Penguins" viesos bija spiesta piekāpties Bufalo "Sabres" vienībai.

Pitsburgas hokejisti viesos ar 2:4 (0:1, 0:1, 2:2) piekāpās Bufalo "Sabres" vienībai, kurai šosezon traumas dēļ nevar palīdzēt Zemgus Girgensons.

Bļugers guva mača pēdējos vārtus, izceldamies 24 sekundes pirms mača beigām.

Bļugers šajā duelī laukumā pavadīja 15 minūtes un 34 sekundes, no kurām trīs minūtes un 50 sekundes spēlētas mazākumā. Latvijas hokejists vārtus guva ar savu vienīgo metienu pa vārtiem, kā arī bloķēja vienu metienu, divreiz pielietoja spēka paņēmienu, pārtvēra vienu ripu un uzvarēja 25% iemetienu.

Latvijas hokejists šajā sezonā 32 spēlē guvis piecus vārtus, atzīmējies ar 13 rezultatīvām piespēlēm un +/- rādītāju +10.

"Penguins" ar 59 punktiem 45 spēlēs ieņem otro vietu Austrumu divīzijā, bet "Sabres" ar 31 punktu 45 cīņās ir pēdējā šajā grupā un visā līgā.

Ierasti NHL regulārajā čempionātā komandas katra aizvada pa 82 mačiem, taču šajā sezonā līdz 16.maijam vienības katra izspēlēs 56 dueļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi