Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Tevess pietuvina Turīnas Juventus trešajam A sērijas titulam pēc kārtas

Argentīniešu uzbrucēja Karola Tevesa gūtie vārti svētdien ļāva Itālijas A sērijas futbola čempionāta līderiem Turīnas "Juventus" ar 1:0 (0:0) izbraukumā uzvarēt kopvērtējuma pēdējās vietas īpašniekus "Catania".Līdz ar to pēdējo divu gadu valsts čempionu "Juventus" pārsvars pār tuvākajiem sekotājiem "AS Roma" palicis 14 punktu izteiksmē.

Turīnas klubam šosezon vēl jāaizvada deviņas spēles, bet "AS Roma" - desmit.Tevess uzvaras vārtus guva cīņas 59.minūtē, bet astoņas minūtes vēlāk laukuma saimnieki palika mazākumā. Ar 16 gūtiem vārtiem argentīnietis ir dalīts čempionāta rezultatīvākais spēlētājs.Turīnas klubs A sērijas čempionātā uzvarējis pēdējās sešās spēlēs pēc kārtas, ielaižot tikai vienus vārtus. Komanda šīs sezonas čempionātā piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu.Dienu iepriekš pie uzvaras tika arī "AS Roma" komanda, kas ar 2:0 (2:0) viesos pārspēja "Chievo" vienību. Pirmajā puslaikā precīzi bija kotdivuāriešu uzbrucējs Žerviņo un Matia Destro.Citā svētdienas spēlē starp kopvērtējuma trešās vietas tīkotājiem "Napoli" savā laukumā ar 0:1 (0:0) zaudēja Florences "Fiorentina" komandai, kuras labā vārtus 87.minūtē guva spāņu pussargs Hoakins.Savukārt ceturtajā spēlē pēc kārtas bez uzvaras svētdien palika šosezon neveiksmīgi spēlējošā "AC Milan" komanda, kas viesos cīnījās 1:1 (1:0) ar Romas "Lazio".Kopvērtējumā "Juventus" ieņem pirmo vietu ar 78 punktiem 29 spēlēs, bet "AS Roma" seko ar 64 punktiem 28 mačos. Tālāk ar 58 punktiem 29 cīņās seko "Napoli", bet ceturto vietu ar 51 punktu ieņem "Fiorentina".Tikmēr "AC Milan" ar 36 punktiem atrodas vien 12.pozīcijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi