Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Neiesita, bet tālāk tika

Saint-Germain un Chelsea sasniedz pusfinālu Čempionu līgā.

Izbraukumā izcīnīta 1:0 uzvara nebija pietiekama Bayern un Porto futbolistiem, lai atspēlētu nedēļu iepriekš iekrāto deficītu un sasniegtu UEFA Čempionu līgas pusfinālu. Tajā pēc septiņu gadu pārtraukuma spēlēs Londonas Chelsea, bet otro sezonu pēc kārtas – Parīzes Saint-Germain.

"Spēlējām pret izcilu komandu un parādījām, ka arī mēs esam izcila komanda. Izslēdzām Eiropas čempionus, esam pusfinālā un strādāsim vēl vairāk, lai beidzot izcīnītu kausu," skaidru mērķi jau izvirzījis Saint-Germain līderis Neimārs. 

Bayern komandai abās spēlēs uzbrukuma smailē pietrūka poļu futbola zvaigznes Roberta Levandovska, bet vienīgos vārtus Parīzē pirmā puslaika beigās guva pērn Saint-Germain pārstāvējušais Ēriks Šupo-Motings. Nopietni robi sastāvā gan bija arī mājiniekiem, kuriem savainojuma dēļ nevarēja palīdzēt komandas kapteinis un labākais aizsargs Markinjoss, bet rezervē palika allaž lielu darba apjomu veicošais pussargs Marko Verati. Bayern nākamajā sezonā gaida ievērojamas pārmaiņas, jo komandu atstās ilggadēji tās spēlētāji Dāvids Alaba, Žeroms Boatengs un Havi Martiness, kā arī, visticamāk, galvenais treneris Hanss Dīters Fliks.

Tikmēr vēl vienā duelī Porto futbolisti ar efektīgu irāņa Mehdi Teremi vārtu guvumu spēles kompensācijas laikā Seviljā notikušajā mačā ar 1:0 pieveica nominālo mājinieku Chelsea, tomēr divu spēļu summā ar 2:1 pārāki bija londonieši.

Vēl divi pusfināla dalībnieki kļuva zināmi vēlā trešdienas vakarā, kad Dortmundē vietējā Borussia ar 1:2 piekāpās Mančestras City (summā 2:4) un Anglijā Liverpool spēlēja 0:0 ar Madrides Real (pirmajā spēlē un līdz ar to summā 1:3).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi