Laika ziņas
Šodien
Migla
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Londonas Chelsea komandas vadīšana līdz sezonas beigām uzticēta Benitesam

Par Anglijas futbola premjerlīgas komandas Londonas Chelsea galvenā trenera pienākumu izpildītāju līdz sezonas beigām trešdien apstiprināts spāņu speciālists Rafaels Benitess.

Kā ziņots, Chelsea vadība no galvenā trenera amata trešdien atlaida bijušo Itālijas izlases pussargu Roberto di Mateo.

Jaunu komandas vadītāju kluba īpašnieks, Krievijas uzņēmējs, Romāns Abromovičs atradis mazāk nekā 24 stundu laikā, tomēr 52 gadus vecajam Benitesam vienība uzticēta vien kā galvenā trenera vietas izpildītājam.

Zīmīgi, ka uzreiz pēc di Mateo atbrīvošanas bukmeikeri par vienu no galvenajiem pretendentiem uz šo amatu nosauca tieši Benitesu, kurš ilgstoši trenējis Anglijas komandu Liverpool, bet pērn pāris mēnešus vadīja Itālijas komandu Milānas Inter.

Benitess iepriekš bija izteicies, ka vēlas strādāt komandā, kas var izcīnīt titulus. Abas puses esot pārrunas veikušas jau vasarā, bet toreiz Chelsea vadība izlēma pagarināt līgumu ar di Mateo. Ar saviem padotajiem Benitess pirmoreiz tiksies ceturtdien.

Kā ziņots, itālis di Mateo tika atlaists pēc tam, kad otrdien Chelsea UEFA Čempionu līgas spēlē ar 0:3 kapitulēja Itālijas čempionvienībai Turīnas Juventus.

Pirms pēdējās apakšgrupu kārtas pašreizējai turnīra čempionei Chelsea ir mazas izredzes sasniegt astotdaļfinālu - tai nākamās kārtas mačā jāuzvar dāņu Nordsjaelland vienība un jācer uz Juventus futbolistu zaudējumu Doņeckas Šahtar klubam no Ukrainas.

Itālis kļuvis par septīto atlaisto Chelsea treneri, kopš klubu 2003.gadā iegādājās Abromovičs.

Di Mateo Chelsea galvenā trenera amatā stājās martā, kad tika atlaists Andrē Villašs-Boašs. Vēlāk viņš palīdzēja vienībai triumfēt UEFA Čempionu līgā un arī Anglijas Futbola asociācijas (FA) kausa izcīņā. Pirms apstiprināšanas amatā di Mateo bija portugāļa palīgs un sākotnēji amatā tika nozīmēts līdz sezonas beigām.Savukārt šovasar di Mateo noslēdza divu gadu līgumu par Chelsea vadīšanu.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā pēc 12 kārtām Chelsea pašlaik ar 24 punktiem atrodas trešajā vietā, līdervienībai un čempionvienībai Mančestras City zaudējot četrus punktus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi