Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Lesteras City futbolisti pēc uzvaras izvirzās otrajā vietā premjerlīgā

Lesteras City futbolisti pirmdien pēc graujošas uzvaras Līdsā izvirzījās otrajā vietā premjerlīgā.

Līgas jaunpienācēji Līdsas "United" futbolisti savā laukumā piekāpās Lesteras "City" ar 1:4 (0:2).

Toni spēlei jau pašās tā sākumā noteica viesi, 2.minūtē bumbu vārtos raidot Hārvijam Bārnsam, bet 19 minūtes vēlāk izceļoties Juri Tīlemansam - 2:0.

Mājiniekiem 48.minūtē Stjuarts Dalass vienus vārtus atguva, uz ko "City" atbildēja ar Džeimija Vardija "golu" 76.minūtē un Tīlemansa realizētu 11 metru sitienu mača kompensācijas laika pirmajā minūtē.

Brendana Rodžersa vadītā komanda tagad no līdera "Liverpool" atpaliek tikai par vienu punktu, pirmo reizi vēsturē uzvarot piecās no pirmajām septiņām spēlēm premjerlīgā.

Panākums Līdsā bija Lesteras vienības ceturtā uzvara pēc kārtas izbraukumā līgas mačos.

Pēc vilšanās, zaudējot vietu Čempionu līgā pagājušās sezonas beigās, Lesteras klubs apliecina, ka vēlreiz spēj iekļūt labāko četriniekā un varbūt pat pacīnīties par čempiona titulu, jo, piemēram, Mančestras "City" ar 5:2 jau ir pārspēts.

"Mēs bijām tehniski izcili. Mēs kvalitatīvi izmantojām savas iespējas. Domāju, ka šobrīd bijām lieliski," sacīja Rodžers.

"Šī komanda ir ieguvusi pārsteidzošu mentalitāti ar daudziem jauniem un izsalkušiem spēlētājiem. Sezona ir tikai sākusies, un lielākā daļa mūsu spēļu ir bijušas izbraukumā, bet mums ir bijušas izcilas spēles," viņš piebilda.

Līdsas kluba treneris Marselo Bjelsa norādīja, ka "pirmajās 30 minūtēs mēs aizsargājāmies slikti un pēc tam neradījām pietiekami daudz bīstamu momentu pie viesu vārtiem."

Savukārt Londonas "Fulham" otrā pirmdienas spēlē mājās pārspēja Vestbromvičas "Albion" ar 2:0 (2:0), beidzot izcīnot savu pirmo uzvaru sezonā.

"Craven Cottage" stadionā "Fulham" izvairījās no sliktākā sezonas sākuma kopš 1951.gada, pateicoties Bobija Rīda un Olas Aina vārtu guvumiem attiecīgi 26. un 30.minūtē.

Skota Pārkera trenētā komanda pelnīti izbeidza sešu spēļu sēriju bez uzvarām, ieskaitot piecus zaudējumus, un pameta izkrišanas no līgas zonu.

"Cottagers", kuri šajā sezonā atgriezās premjerlīgā, bija zaudējuši visas trīs iepriekšējās mājas spēles šajā sezonā.

"Mēs zinājām, cik svarīga ir šī spēle. Esmu gandarīts, ka sasniedzām rezultātu. Mēs spēlējām ļoti labi," sacīja Pārkers. "Zaudējumi būs, bet tās mūs neapturēs. Uzvaras sniedz pārliecību."

Uz trešo vietu no turnīra tabulas beigām, kas ir izkrišanas zonā, tagad noslīdēja Vestbromvičas "Albion", kas joprojām nav svinējusi pirmo uzvaru kopš atgriešanās augstākajā divīzijā.

Ar trim punktiem septiņās pirmajās līgas spēlēs "Albion" tas ir sliktākais starts premjerlīgā kopš 1985./1986.gada sezonas, pirmo reizi kopš 2004./2005.gada sezonas šajā laikā uzvarot nevienā no septiņām atklāšanas spēlēm.

"Mums ir jāmostas. Mums jābūt daudz labākiem nekā tagad. Viss sākas ar darbību ātrumu, nodošanos darbam un centību," sacīja "Albion" vadītājs Slavens Biličs.

Pēc septiņām kārtām premjerlīgas līderpozīcijās ar 16 punktiem ir "Liverpool" komanda, kurai ar 15 punktiem seko Lesteras "City", ar 14 punktiem Totenhemas "Hotspur", bet tālāk ar 13 punktiem - Liverpūles "Everton", "Southampton" un Vulverhemptonas "Wanderers".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi