Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Itālijas futbola čempionvienība Juventus gūst divus vārtus mača pēdējās minūtēs un pietuvojas titula nosargāšanai

Itālijas A sērijas futbola čempionvienība Turīnas Juventus svētdien derbijā pret Torino klubu guva uzvaru, iesitot divus vārtus mača pēdējās četrās minūtēs. 

Juventus izbraukuma spēlē uzvarēja ar rezultātu 2:0 (0:0), pateicoties čīliešu pussarga Arturo Vidala 86.minūtē un pussarga Klaudio Markisjo 90.minūtē gūtiem diviem vārtiem. 

"Vidala un Markisjo gūtie vārti bija ļoti svarīgi, jo tagad mums nepieciešams tikai viens punkts, lai iegūtu čempionu titulu otro gadu pēc kārtas," pēc spēles sacīja Juventus galvenais treneris Antonio Konte. "Uzslavas Torino komandai, jo viņi mums dzīvi padarīja smagu. Taču mēs šo spēli gribējām uzvarēt un savu mērķi sasniedzām". 

Pēc svētdien gūtās uzvaras pašreizējā čempionvienība no Turīnas spērusi soli tuvāk savam 29.triumfam Itālijas A sērijas čempionātā. 

Kopvērtējuma tabulā Turīnas klubs pēc 34 aizvadītām spēlēm ar 80 punktiem savu tuvāko sekotāju Napoli komandu apsteidz par 11 punktiem. Savukārt trešajā vietā pašreiz kopvērtējumā ir AC Milan

Napoli futbolisti sestdien viesos ar 3:0 (0:0) pārspēja Pescara komandu, savukārt AC Milan svētdien ar 4:2 (2:1) savu skatītāju priekšā uzvarēja Catania futbolistus, divus vārtus gūstot uzbrucējam Džampolo Pacīni. 

Atlikušajās četrās turnīra kārtās maksimāli iespējams izcīnīt 12 punktus, kas nozīmē, ka Juventus no triumfa kopvērtējumā var šķirt tikai fatāla neveiksme. 

Milānas komanda gan tikai par vienu punktu ir priekšā Florences Fiorentina klubam, tāpēc atlikušajās Itālijas augstākās līgas spēlēs noritēs sīva cīņa par iekļūšanu UEFA Čempionu līgā nākamajā sezonā. Vieta tiek garantēta trīs labākajiem valsts futbola klubiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi