Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Real un City jānotur pārsvars

Grandi Mančestras City un Madrides Real Čempionu līgas astotdaļfināla pirmajās spēlēs uzvarēja izbraukumā attiecīgi pret Menhengladbahas Borussia (2:0) un Bergamo Atalanta (1:0), bet iegūtais nelielais pārsvars nav pietiekami liels, lai justos droši par iekļūšanu nākamajā kārtā. Atbildes spēļu sākums otrdien pulksten 22.

Čempionu līgas astotdaļfināla barjeru nespēja pārvarēt tādi futbola smagsvari kā Barcelona un Turīnas Juventus. Par tikšanu nākamajā kārtā droši nevar justies Real. Pirmajā duelī izbraukumā Karaliskais klubs Atalantu uzveica ar 1:0. Itāļu klubs izceļas ar vienu no labākajiem uzbrukumiem Eiropas futbolā, tāpēc viņi ir īpaši bīstami, ņemot vērā izbraukuma spēlēs gūto vārtu priekšrocību, kas nozīmē, ka Atalanta der uzvara ar minimālu pārsvaru, ja gūti vairāk nekā divi vārti un abu spēļu summā ir neizšķrts.

Pēc Krištianu Ronaldu pārdošanas uz Juventus Spānijas klubam nav izdevies atrast cienīgu aizstājēju uzbrukuma līnijā. 33 gadus vecais Karims Benzemā šobrīd ir pārliecinoši labākais vārtu guvējs Real. Franču uzbrucējs pārspējis pretinieku vārtsargus šosezon 20 reižu, kamēr nākamais rezultatīvākais komandā ir balsta pussargs Kazemiru ar sešiem vārtiem. Problēmas uzbrukumā un lielais traumu skaits varētu būt viens no galvenajiem cēloņiem nestabilajam sniegumam šosezon, lai gan pēdējā laikā tas ir uzlabojies.

Soli tuvāk Čempionu līgas finālam centīsies nonākt Mančestras City, kas arābu šeihu īpašnieku laikā nav izcīnījusi prestižāko trofeju klubu futbolā. City pirmo maču pret Menhengladbahas Borussia uzvarēja ar 2:0. Anglijas premjerlīgā Pepa Gvardiolas vadītā komanda atrodas pārliecinošā vadībā. Tuvākā sekotāja Mančestras United atpaliek par 14 punktiem, tāpēc lielāka uzmanība tiek pievērsta Čempionu līgai, jo šajā turnīrā tālāk par pusfinālu klubam nav izdevies tikt. City šosezon demonstrē neticami stabilu un dominējošu sniegumu. 44 spēlēs piedzīvoti tikai trīs zaudējumi un seši neizšķirti, kas Anglijas konkurencē ir teju nevainojams sniegums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi