Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Liepājas metalurga komanda, visticamāk, izvairīsies no tehniskā zaudējuma Latvijas kausa ceturtdaļfināla mačā

Nolikums līdz galam nav ievērots, tomēr _Liepājas metalurga _komandai, visticamāk, izdosies izvairīties no tehniskā zaudējuma Latvijas kausa izcīņas futbolā ceturtdaļfināla mačā.

Kā ziņots, sestdien notikušajā spēlē, kas bija pagājušā gada fināla atkārtojums, Liepājas metalurgs savā laukumā ar 3:1 pārspēja pašreizējo trofejas īpašnieci Skonto.

Tomēr šajā mačā liepājnieku sastāvā izgāja Mareks Zuntners, kaut klubs vēl nav saņēmis viņa brīvlaišanas vēstuli no Metta/LU komandas, kas varētu novest pie tehniskā zaudējuma. 

Kā atzina Latvijas Futbola federācijas (LFF) ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis, darījuma pilnīgai nokārtošanai pietrūcis viena paraksta, un jautājums tiks izskatīts. 

"Zuntners Metta/LU komandā bija amatiera statusā, un šādu spēlētāju pārejas netiek regulētas," stāstīja Mežeckis. "Nolikums līdz galam netika ievērots, un, protams, ka kļūda ir pieļauta. Noteiksim vainīgo un atrisināsim jautājumu." 

Tomēr Mežeckis uzreiz lika nojaust, ka kļūda nav bijusi tik nozīmīga, lai liepājniekiem draudētu tehniskais zaudējums. 

Kā ziņots, Skonto prezidents Vladimirs Koļesņičenko sociālajos tīklos internetā izteicās, ka notikušais varētu būt vēl viens skandāls vietējā futbola saimniecībā, taču pieļāva iespēju, ka problēmas ar liepājnieku pieteikumu ātri tiks atrisinātas. 

Tikmēr Metta/LU komandas galvenais treneris Andris Riherts izteicās, ka kopumā viņiem pret liepājniekiem pretenziju nav, tomēr atgādināja, ka nevar būt "mazs vai liels pārkāpums". 

"Brīvlaišanas vēstule vēl nebija izsniegta mazu nesaskaņu dēļ, un tīri teorētiski būtu varējis notikt jebkas," teica Riherts. 

Liepājas klubam, kas pagājušo sezonu noslēdza virslīgas čempionāta kopvērtējuma ceturtajā vietā, Latvijas kausa izcīņā ir pēdējā iespēja tikt pie vietas nākamās sezonas Eirokausos. 

Citviet sestdien valsts čempione Daugavpils Daugava savā laukumā ar rezultātu 2:1 uzvarēja Jūrmalu, bet Ventspils futbolisti svētdien pēcspēles sitienu sērijā pārspēja Jūrmalas Spartaks komandu. 

Pēdējā kausa pusfināliste noskaidrojās pirmdien, kad vietu virslīgā zaudējusī Gulbene Skonto hallē ar 0:7 cieta sagrāvi pret ambiciozo Rīgas Daugavas komandu. Daugavas labā trīs reizes precīzi sita kādreizējais Horvātijas jaunatnes izlašu futbolists Tedijs Suračs, bet pa vieniem vārtiem guva lietuvieši Toms Tomašausks, Ernests Veļulis un Līns Klimavičs, kā arī Latvijas futbolists Nikolajs Kozačuks.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi