Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Jelgava šķiras no sava labākā vārtu guvēja un vēl sešiem futbolistiem

Latvijas futbola virslīgas komanda Jelgava šķīrusies no septiņiem futbolistiem, kuru vidū ir arī šīs sezonas vienības labākais vārtu guvējs Jurijs Zaharkivs, informē klubs.

Virslīgas čempionāta trešā apļa ievadā "Jelgava" galvenā komanda izcīnīja septiņus punktus, pameta pārspēļu zonu un par pieciem punktiem attālinājusies no astotā vietā esošās "Daugavpils" vienības. Izejot ļoti smagas sezonas finiša taisnē, Zemgales klubs nolēmis šķirties ar četriem leģionāriem un trīs pieredzējušiem vietējiem futbolistiem. 

Pēc abpusējās vienošanās līgumi pārtraukti ar trim ukraiņu viesspēlētājiem Juriju Zaharkivu, Dmitro Semjonovu un Artemu Radčenko.

Zaharkivs šogad kļuvis par komandas rezultatīvāko spēlētāju, virslīgā 16 spēlēs iesitot piecus vārtus. Semjonovs Virslīgā nospēlējis 18 spēles centra vai malējā aizsarga pozīcijās, kamēr Radčenko parādīt savas labākās prasmes patraucēja savainojumi. Jelgavnieku rindas atstājis arī Gvinejas uzbrucējs ar Portugāles pasi Jusufs Sovs, kurš Latvijas kausa astotdaļfinālā pret "Kauguriem" atzīmējās ar "hat-trick".

Tāpat Jelgavas komandu pameta Jevgeņijs Kazačoks, Igors Kozlovs un Ņikita Ivanovs. Kazačoks šosezon aizvadīja 20 spēles Virslīgas čempionātā, 18 no tām izejot pamatsastāvā. Kozlovs "aļņu" rindas pastiprināja 2019.gada vasarā un paguva nospēlēt 34 spēles "Jelgavas" sastāvā, būdams ari komandas kapteinis. Divas sezonas Jelgavā pavadījis Ivanovs. 24 gadus vecais uzbrucējs Zemgales komandas sastāvā atzīmējies ar sešiem vārtu guvumiem. 

Klubs informē, ka pašlaik rit jaunas komandas būvniecība ar skatu 2021.gada sezonā.

"Jelgava" ir četrkārtēja Latvijas kausa ieguvēja un divreiz virslīgā finišējusi medaļās - 2014.gadā tika izcīnīta bronza, bet divus gadus vēlāk izdevās tikt pie sudraba godalgām.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi