Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

AS Roma pārtrauc rekordgaro uzvaru sēriju Itālijas futbola čempionātā

Itālijas A sērijas futbola čempionāta līdervienība "AS Roma" pārtraukusi savu rekordgaro uzvaru sēriju jaunās sezonas ievadā.Svētdien aizvadītajā mačā "AS Roma" viesos cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar "Torino" komandu. Pirms tam galvaspilsētas klubs jauno sezonu bija sācis ar desmit uzvarām pēc kārtas, uzstādot jaunu čempionāta rekordu.

Spēles 28.minūtē "AS Roma" vienību vadībā izvirzīja nīderlandiešu pussargs Kevins Strotmans, bet cīņas 63.minūtē neizšķirtu panāca pussargs Alesio Čerči.Sezonas 11 spēlēs "AS Roma" komanda tādējādi izcīnījusi desmit uzvaras un vienu reizi cīnījusies neizšķirti, ielaižot tikai divus vārtus."Tāds ir futbols. Vienmēr uzvarēt nav iespējams, bet neizšķirts 1:1 izbraukumā nekādā gadījumā nav negatīvs rezultāts," izteicās "AS Roma" vienības galvenais treneris Rudijs Garsija.LETA jau vēstīja, ka uzvaras Itālijas čempionātā sestdien izcīnīja kopvērtējuma līderu tuvākie sekotāji Turīnas "Juventus" un "Napoli", kamēr "AC Milan" atkal nespēja uzvarēt.Pērnās sezonas čempioni "Juventus" izbraukumā tikās ar "Parma" futbolistiem, kuri pēdējās trīs mājas spēles bija izcīnījuši tikai uzvaras. Uzvaru sērija mājiniekiem pārtrūka, jo vienīgos vārtus guva viesu spēlētāji, kad 78.minūtē pirmais pie vārtsarga atsistās bumbas tika talantīgais franču futbolists Pols Pogbā - 1:0 (0:0).Cita tabulas augšdaļas komanda "Napoli" savā stadionā tikai ar 2:1 (2:1) pieveica vienu no turnīra pastarītēm "Catania". Visi trīs vārti tika gūti spēles pirmajās 25 minūtēs. Ar tālsitieniem izcēlās mājinieku futbolisti spānis Hosē Kaljehons un slovāks Mareks Hamšīks, bet rezultāta starpību uz tablo samazināja argentīnietis Lukass Kastro.Savukārt "AC Milan" jau ceturto spēli pēc kārtas nespēja izcīnīt trīs punktus. Klubs savā "San Siro" stadionā piekāpās ambiciozajai Florences "Fiorentina" komandai ar 0:2 (0:1). Spēles rezultātu 27.minūtē atklāja Peru izlases futbolists Huans Vargass, bet mača beigās pārsvaru dubultoja spānis Borha Valero.Kopvērtējumā pēc 11 kārtām līderi ar 31 punktu ir "AS Roma" futbolisti, bet "Napoli" un "Juventus" ir ar 28 punktiem. Ceturtajā vietā ar 22 punktiem atrodas Milānas komanda "Inter", bet tāds pats punktu skaits ir arī Veronas klubam "Hellas".Tikmēr iepriekšējās sezonas trešās vietas ieguvēja "AC Milan" ar 12 punktiem šobrīd ieņem tikai 11.vietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi