Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

AC Milan atkārtoti piesaista slaveno brazīliešu pussargu Kakā

Slavenais brazīliešu pussargs Kakā vasaras transfēru loga pēdējā dienā pirmdien oficiāli atgriezies Itālijas komandas "AC Milan" sastāvā. 

Kakā no "AC Milan" pārgāja uz "Real" komandu 2009.gadā par 65 miljoniem eiro (45,7 miljoniem latu), tomēr šis viņam traumu un citu iemeslu dēļ kļuvis par neveiksmīgu laiku. 

Četros gados Spānijā Kakā izgāja laukumā vien 82 vietējā čempionāta spēlēs, kas rezultējies ar vietas zaudēšanu Brazīlijas izlasē. Nākamajā vasarā Brazīlijas izlase savās mājās uzņems Pasaules kausa finālturnīru.

Tagad Kakā atgriezies "AC Milan" rindās, parakstot divu gadu līgumu. 

Pagaidām nav zināms, vai "Real" komanda savu futbolistu atlaidusi pa velti, vai arī viņš ticis izīrēts. Iepriekš tika vēstīts, ka 31 gadu vecais futbolists sezonā nepelnīs vairāk par pieciem miljoniem eiro (3,5 miljoniem latu). 

Tiek vēstīts, ka "AC Milan" viceprezidents Adriano Galjāni svētdienas rītā ar privāto lidmašīnu devās uz Madridi, bet vēlāk "Sky Sport Italia" ziņoja, ka vienības panākušas vienošanos par divu gadu līgumu. 

"Vienošanās starp "AC Milan" un "Real" ir parakstīta, tomēr mums vēl jāpanāk vienošanās ar spēlētāju," svētdien teica "AC Milan" galvenais treneris Masimiljano Alegri. 

Ja pirmdien līgums netiktu noslēgts, Kakā būs jāpaliek "Real" komandā līdz ziemai. Kā ziņots, svētdien Madrides klubs pastiprināja sastāvu ar velsiešu pussargu Garetu Beilu, kurš līdz šim pārstāvēja Anglijas vienību Totenhemas "Hotspur". Kaut tas oficiāli nav apstiprināts, iespējams, ka šis darījums kļuvis par transfēru rekordu pasaulē. 

Itālijas čempionāta otrās kārtas mačā svētdien "AC Milan" izcīnīja pirmo uzvaru, ar rezultātu 3:1 uzveicot "Cagliari" vienību. 

"AC Milan" komandu šosezon sagaida cīņa arī UEFA Čempionu līgā. 

Uzreiz divus darījumus pirmdien veikusi "Liverpool" vienība, kas kā vienīgā jauno Anglijas premjerlīgas sezonu spējusi iesākt ar trim uzvarām. Liverpūles klubam oficiāli pievienojies Francijas izlases aizsargs Mamadū Sako, kurš līdz šim pārstāvēja savas valsts čempionvienību Parīzes "Saint-Germain". Iepriekš tika prognozēts, ka 23 gadus vecā aizsarga iegāde "Liverpool" vienībai izmaksās 17 miljonus eiro (11,9 miljonus latu). Viņš savā valstsvienībā līdz šim aizvadījis 14 spēles, bet Parīzes klubu pārstāvēja kopš 2007.gada. 

Tāpat uz "Liverpool" pārgājis arī Portugāles vienības centra aizsargs Tjagu Ilori, kurš atnācis no Lisabonas "Sporting" vienības. Līdz ar to "Liverpool" komanda šajā vasarā jau sastāvu papildinājusi uzreiz ar septiņiem futbolistiem. 

Cita Anglijas vienība Londonas "Chelsea" svētdien sastāvam piesaistīja Ganas izlases pussargu Kristianu Atsu, bet jau pirmdien viņš izīrēts uz Nīderlandes vienību Arnemas "Vitesse", kurā iegūs spēļu praksi. Līdz šim 21 gadu vecais Atsu pārstāvēja Portugāles komandu "Porto", kas par futbolistu saņems aptuveni četrus miljonus eiro (2,1 miljonu latu). 

Šī gada sākumā Atsu palīdzēja Ganas izlasei arī Āfrikas Nāciju kausā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Gudļevskis ceturtdien pievienosies Latvijas izlasei

Vārtsargs Kristers Gudļevskis papildinās Latvijas vīriešu hokeja izlases rindas ceturtdien, bet no trešdienas kopā ar valstsvienību vairs netrenējas vārtsargs Ivars Punnenovs un uzbrucējs Toms Anders...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi