Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

VEF starptautisko turnīru spēles arī turpmāk aizvadīs Arēnā Rīga

Arēnas Rīga nonākšana Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas kluba Rīgas Dinamo īpašnieku rokās neietekmēs Latvijas čempionvienības VEF Rīga plānus tur aizvadīt starptautisko turnīru spēles, aģentūrai LETA uzsvēra VEF Rīga kluba direktore Laila Spaliņa.

"Notikušais VEF Rīga plānos neko nemaina," izteicās Spaliņa, apstiprinot, ka VEF Rīga arī jaunajos apstākļos Arēnā Rīga plāno aizvadīt VTB bankas rīkotās Vienotās basketbola līgas (VBL) un Eirokausu mājas spēles.

"Turklāt nav jau Rīgā arī nevienas citas arēnas, kas atbilstu šo starptautisko turnīru noteikumiem. Ja šāda zāle būtu, tā teorētiski varētu būt kā alternatīva vietai, kur aizvadīt spēles," izcēla Spaliņa.

Savickis izteicies, ka kopš pirmās Dinamo izveides dienas spriests par savas sporta bāzes iegādi vai uzcelšanu, turklāt šādu nosacījumu izvirzījusi arī KHL. Vairākus gadus pētīta iespēja uzbūvēt jaunu arēnu un izvērtētas četras vai piecas vietas Rīgā, tomēr noslēgumā secināts, ka divām tāda līmeņa arēnām Rīgā būtu ļoti grūti konkurēt un vienai no tām būtu lieli zaudējumi. Tāpēc patlaban labākais variants tomēr bijis nopirkt Arēnu Rīga.

Tikmēr Spaliņa izteicās, ka alternatīvu neesamība Arēnai Rīga tomēr nav labākā iespējamā lietu kārtība.

"Šis atkārtoti apliecina VEF Rīga jau pavasarī sāktās debates par otras halles nepieciešamību Rīgā," piebilda kluba direktore.

Diena.lv jau vēstīja, ka Rīgas Dinamo padomes priekšsēdētājs Juris Savickis kopā ar kluba galvenā naudas devēja - gāzes kompānijas Itera vadītāja Igora Makarova - dēlu Igoru Makarovu iegādājies Arēnu Rīga.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi