Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Vācijā negadījumā iekļuvis autobuss ar Ventspils sporta skolas audzēkņiem

Pirmdien Vācijā ceļu satiksmes negadījumā iekļuvis autobuss, kas uz sacensībām Itālijā veda Ventspils sporta skolas Spars audzēkņus un trenerus, aģentūrai LETA apstiprināja Ventspils Izglītības pārvaldē, uzsverot, ka negadījumā neviens cilvēks nav cietis.

9.martā sporta skolas Spars BMX nodaļas pārstāvji - divi treneri un astoņi audzēkņi vecumā no astoņiem līdz 17 gadiem - devušies uz Beļģiju, lai piedalītos Beļģijas BMX čempionātā, pēc kura bija plānots doties uz sacensībām Itālijā. Pirmdien, 19.martā, ceļā uz Itāliju, braucot cauri Vācijai, noticis ceļu satiksmes negadījums, kurā Ventspils Izglītības pārvaldes transportlīdzeklis ar spoguli aizķēris ceļazīmi. Ceļu satiksmes negadījumā cietušo nav - visi ir sveiki un veseli. Tehniski bojāts transportlīdzekļa labās puses spārns.

Ventspils Izglītības pārvalde ir sazinājusies ar treneriem un šoferiem, pārliecinājusies par bērnu drošību un noskaidrojusi negadījuma apstākļus. Šodien ir nosūtīts transportlīdzeklis, lai nodrošinātu treneru un audzēkņu nokļūšanu uz sacensībām Itālijā un atpakaļceļam uz Latviju.

 

Top komentāri

superīgākā ziņa
s
Sū uz puļķīša. Ziņa, ko normālas smadzenes nespēj sagremot. "Negadījumā iekļuvis autobuss .. " - izrādās, ar spoguli aizķēra ceļazīmi. Ne slīdēja, ne nobrauca no ceļa, ne iebrauca kādam sānos utt. Ak, pasaule - kas notiek! Katru mēslu cenšas pārdot kā ziņu.
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi