Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Štrombergs: Jāpamostās no paša rīta, nevis uz trešo braucienu

“Baigi smags sākums bija,” aizelsies pēc kvalificēšanās Londonas olimpisko spēļu pusfinālam Latvijas žurnālistiem atklāja BMX riteņbraucējs Māris Štrombergs. Viņš atzina, ka tikt galā ar Pekinas olimpisko spēļu čempiona slogu tomēr ir grūtāk, nekā bija sākumā domāts. “Rīt [piektdien] jāpamostās jau no paša rīta, nevis uz trešo braucienu. Pusfinālā tā vairs nevarēs,” sportists apņēmās noskaņoties vēl nopietnākai cīņai.
Visneveiksmīgākais Mārim sanāca otrais ceturtdaļfināla brauciens, kad viņš jau startā ievērojami atpalika no konkurentiem un beigās finišēja piektais. “Pārāk daudz domāju par citiem, ne tik daudz koncentrējos uz sevi. Tā lielos mačos notiek, un ar to jātiek galā. Tajā braucienā viss bija ideāli – labs celiņš, jo blakus nebija neviena spēcīga konkurenta. Nevarēju izslēgt to, kas notiek apkārt. Aizķēru barjeru, un brauciens bija beidzies,” atcerējās Štrombergs. Viņš atklāja, ka pēc šīs neveiksmes komandas iekšienē notikusi skarba saruna, pēc kuras izdevies sapurināties. “Jā, bija tāda sirsnīga saruna, bet tas lai paliek komandas iekšienē,” jau vēlāk norādīja sportista treneris Ivo Lakučs. 

Štrombergs uzskata, ka viņa pusfināls iegadījies ļoti nikns: “Jau šobrīd apzinos, ka man tas būs kā olimpiskais fināls. Pašapziņai gan pēc pirmajiem braucieniem vajadzētu būt augšā. Nedaudz jāatpūšas, jānoskaņojas. Jāpamostās jau no paša rīta, nevis uz trešo braucienu. Pusfinālā vairs tā nevarēs.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Brynas pagarina vienošanos ar Indraši

Latvijas hokejists Miks Indrašis nākamsezon turpinās spēlēt Zviedrijas komandā Jēvles Brynas, kas šosezon uzvarēja Zviedrijas pēc spēka otrajā līgā, ceturtdien pavēstīja vienība.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi