Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Sākas balsošana par Latvijas Universitātes un Ghetto Games stipendiju konkursa dalībniekiem

No ceturtdienas, 11.jūlija līdz 17.jūlijam sociālajā tīklā draugiem.lv norisinās balsošana par Latvijas Universitātes (LU) un Ghetto Games konkursa dalībniekiem. Visvairāk balsu savākušie jaunieši iegūs iespēju turpināt cīņu par augstskolas stipendiju četru gadu garumā, informē Ghetto Games pārstāvji.

Konkursā par vienu LU stipendiju, kas segs mācību maksu bakalaura grāda un/vai profesionālās kvalifikācijas iegūšanai, šovasar pieteicās vairāk kā 60 jaunie sportisti, bet pēc otrās kārtas atsijājās 40 potenciālie stipendiāti.  Viņu vidū ir futbola, florbola un basketbola spēlētāji, kā arī dejotāji un skeitparka sporta veidu pārstāvji, kas sevi pierādījuši Ghetto Games rīkotajās sacensībās. 

Astoņi sportisti - Ingus Rutulis, Ruslans Prošins, Kristaps Kokins, Kristiāns Ķiksis, Vitālijs Feščenko, Artūrs Fjodorovs un Jānis Pastars, pareizi atbildot uz sagatavotajiem erudīcijas jautājumiem Ghetto Games sacensību laikā, nodrošināja sev iekļūšanu konkursa finālā. Pārējie jaunieši – Gustavs Gotauts, Arturs Portnovs, Artūrs Šolins, Kristīne Kalniča, Intars Janbergs un Ronalds Grebis - savukārt ir iekļuvuši „balsošanas kārtā“, no kuras, pateicoties atbalstītāju balsojumam, finālā iekļūs trīs dalībnieki. Sociālajā tīklā draugiem.lv var iepazīties ar šo puišu video vēstījumiem, kuros viņi skaidro savu motivāciju, kāpēc pieteicās konkursam un kāpēc vēlētos tajā uzvarēt. Par stipendijas kandidātiem iespējams nobalsot šeit: http://www.draugiem.lv/ghettogames/gallery/?aid=48370393

Stipendijas ieguvējs tiks noskaidrots konkursa finālā, kas notiks 18.jūlijā Grīziņkalna skeitparkā un kurā desmit finālisti pierādīs savu sportošanas prasmi un erudīciju.

Kā zināms, par iespēju saņemt LU stipendiju Ghetto Games sportisti cīnās jau otro gadu. Pērn tiesības saņemt stipendiju ieguva basketbolisti Artis Lunts un Romāns Larionovs, futbolists Artūrs Aleksejevs un dejotājs Ruslans Ļevčenko.

Stipendiju konkursa uzvarētājs nesaņem priekšrocības LU uzņemšanas konkursā. Stipendijas saņēmējam līdz 15.jūlijam nepieciešams iesniegt dokumentus LU un izturēt iestāšanās konkursu. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi