Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

RTU/Robežsardzes volejbolisti Schenker līgas finālturnīrā lūkos mazināt igauņu pārsvaru

Apņēmības pilni mazināt Igaunijas klubu dominanci Schenker līgā un pēc septiņu gadu pārtraukuma izcīnīt Latvijai vietu finālā ir RTU/Robežsardzes volejbolisti, piektdien raksta laikraksts Diena

"Puiši ir pārliecināti, ka varam iekļūt vismaz finālā. Tikai kārtīgi jāstrādā un jābūt prasīgiem pret sevi," kaujinieciski noskaņots ir komandas galvenais treneris Raimonds Vilde. Viens no robežsargu rūdītākajiem spēlētājiem Armands Celitāns norādīja, ka komandai Kuresārē paredzētajā turnīrā ir visaugstākie mērķi: "Tas gan nenozīmē, ka domājam tikai par finālu un kausu. Lai tur tiktu, vispirms jāuzvar pusfināls, tāpēc labi jāsagatavojas jau pirmajai spēlei." Tajā rīdzinieki sestdien pulksten 16 spēlēs pret Tartu Bigbank, bet cīņas par godalgām notiks svētdien.

RTU/Robežsardzei vienīgajai no Latvijas komandām izdevās noturēt cerīgajā sezonas sākumā uzņemto tempu, pārējās trīs pusfinālā neredzēsim. Tuvu panākumam bija arī Biolars/Jelgava, taču divās ceturtdaļfināla piecu setu cīņās pret Tartu Bigbank veiksme izšķirošajos brīžos novērsās. "Žēl, protams, jo cerēju, ka jelgavnieki viņus "aizķers", taču laikam jau iznākums ir likumsakarīgs, jo regulārās sezonas uzvarētājs droši vien ir pelnījis vietu finālturnīrā," atzina Vilde.

Tieši ar Tartu pusfinālā jātiekas arī rīdziniekiem, turklāt situācija ir pateicīga, lai beidzot finālā atkal būtu pārstāvēta Latvija. "Turnīrā nav tik izteiktu favorītu, kāds agrāk bija Selver, un arī mēs nebūt neesam tie švakākie šajā kompānijā. Spēku samērs ir izlīdzinājies," uzskata RTU/Robežsardzes treneris. Kaut arī jātiekas ar pamatturnīra uzvarētāju, komandā valda pārliecība, ka šis latviešiem ir ērtākais no trim pretiniekiem Kuresārē. 

Plašāk lasiet piektdienas, 28.februāra, laikraksta Diena 14.lpp.! 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi