Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Plivda svin uzvaru otrajā Spēkavīru čempionāta posmā pēc kārtas

Svētdien, 16. jūlijā, Kuldīgā norisinājās Betsafe Latvijas Spēkavīru čempionāta 3.posms, kurā atkārtotu uzvaru svinēja Artis Plivda no Preiļiem. Ar nieka 0,5 punktiem viņam piekāpās Jānis Šleckus, bet trešajā vietā ierindojās Didzis Zariņš. Sacensības tika aizvadītas gana saspīlēti, jo ikviens atlēts cīnījās, nežēlojot spēkus. Noritēja sīva cīņa, kurā vietu sadalījumu noteica niecīga starpība punktos.

Posmā piedalījās deviņi atlēti Sandis Ķiploks, Raivis Mundiciems, Magnuss Vucāns, Otomārs Skreija, Edgars Andersons, Oskars Martužans un godalgoto vietu ieguvēji Didzis Zariņš, Jānis Šleckus un Artis Plivda.

Arī šoreiz atlēti savu spēku demonstrēja, veicot sešus vingrinājumus. Pirmais no tiem Husqvarna raidera cilāšana, kurā ar trīspadsmit paceltām reizēm nepārspēts palika Zariņš. Savukārt otro un trešo vietu ar divpadsmit paceltām reizēm dalīja Šleckus un Andersons. 

Otrajā vingrinājumā Ferratum Bank seifa celšanā uzvaru svinēja Plivda, paceļot to divpadsmit reizes. Viņam ar vienpadsmit paceltām reizēm piekāpās Šleckus. Savukārt dalītā trešā un ceturtā vieta Zariņam un Andersonam (deviņas paceltas reizes).

Darba drošības centra vairoga nešanā veiklākais izrādījās jaunais un talantīgais Martužāns, paveicot to 18,31 sekundēs. Sudraba godalga Šleckum – 18,49 sekundes, bet trešajā vietā Plivda (19,48 sekundes).

Turpinājumā sekoja RE RE grupas stafete, kas sastāvēja no diviem posmiem – riepas velšanas un 350 kilogramus smaga groda nešanas. Ar lielisku rezultātu - 35,69 sekundēm - pirmais Šleckus, otrajā vietā (38,54 sekundes) Plivda, savukārt trešais labākais rezultāts Martužanam (41,39 sekundes).

Pirmspēdējā vingrinājumā Labietis mašīnas turēšanā uzvara Plivdam (55,40 sekundes). Ar dažām sekundes simtdaļām viņam piekāpās Mundiciems (52,13 sekundes), bet trešais Šleckus (49,65 sekundes).

Pēdējā vingrinājumā Betsafe Atlanta akmeņi pirmais atkal Plivda, paceļot visus sešus akmeņus 67,49 sekundēs. Otrajā vietā ar pieciem paceltiem akmeņiem 41,78 sekundēs Šleckus, savukārt trešā vietā ar četriem paceltiem akmeņiem 32,86 sekundēs  ierindojās Zariņš.

Pēc visu vingrinājumu rezultātu apkopošanas, pirmo vietu sīvā cīņā atkārtoti izcīnīja Plivda. Otrā vietā Šleckus, bet trešā vietā, apsteidzot Martužanu ar labākiem rezultātiem vingrinājumos, Zariņš.  

Pirmajā Betsafe Latvijas Spēkavīru čempionāta posmā uzvaru svinēja aizvadītā gada Latvijas spēcīgākā vīra titula ieguvējs Šmaukstelis, savukārt otrajā posmā Plivda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi