Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Olimpiskais bronzas medaļnieks Pļaviņš atradis pārinieku nākamajai sezonai

Viens no labākajiem Latvijas pludmales volejbolistiem Mārtiņš Pļaviņš nākamajā sezonā spēlēs pārī ar vienu no valsts klasiskā volejbola izlases līderiem Hermanu Egleskalnu, vēsta mājaslapa "Viniirdivi.lv" 

Šobrīd 23 gadus vecais un 202 centimetrus Eglesklans savas volejbolista karjeras laikā spēlējis Somijā un Beļģijā, bet šosezon pārstāvēs Francijas spēcīgākās līgas kluba "Chaumont" krāsas. 

Egleskalns pēdējos gados ir viena no stabilākajām Latvijas izlases vērtībām. Līdz šim nopietni pludmales volejbolu viņš nav spēlējis, taču pirms vairākiem gadiem kopā ar dažādiem pāriniekiem piedalījies vairākos Eiropas un pasaules čempionātos jauniešiem. 

"Man bija nepieciešams bloķētājs, bet, kā zināms, Latvijā šīs pozīcijas spēlētāju nav daudz. Ar treneri Aigaru Birzuli apsvērām vairākas iespējas, taču nonācām pie secinājuma, ka dot iespēju sevi apliecināt Egleskalnam būtu vispareizāk," sacīja Pļaviņš. "Jā, viņam būs jāpārorientējas no klasiskā volejbola uz pludmali, taču nedomāju, ka tam būs nepieciešams pārāk ilgs laiks. Viņš ir pietiekami tehnisks spēlētājs, turklāt kreilis, kas pludmales volejbolā ir liels pluss." 

"Nākamās sezonas sākums mums nebūs viegls, jo Egleskalnam nav reitinga punktu, un viss atkal būs jāsāk no sākuma, bet neslēpšu, ka mūsu mērķis pirmajā kopīgajā sezonā ir regulāra dalība Pasaules kausa posmu pamatturnīros,” piebilda Pļaviņš. 

Atgādināsim, ka aizvadītajā vasarā Pļaviņš uzspēlēja kopā ar Jāni Pēdu un Aleksandru Soloveju. Ar pirmo neizdevās sasniegt tos rezultātus, kurus sportisti bija gaidījuši, bet jaunais Solovejs turpinās trenēties jaundibinātajā "Mārtiņa Pļaviņa Sporta klubā" trenera Aigara Birzuļa vadībā, un, visticamāk, spēlēs kopā ar kādu no šī kluba pārstāvjiem. 

Kā ziņots, pērn Pļaviņš kopā ar Jāni Šmēdiņu izcīnīja bronzu Londonas olimpiskajās spēlēs, tomēr pēc tam J.Šmēdiņš uzsāka sadarbību ar Aleksandru Samoilovu. Kā ziņots, šovasar J.Šmēdiņš/Samoilovs sasniedza ļoti augstus rezultātus un pašlaik ir pasaules ranga līderi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi