Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Nedēļas nogalē noslēgsies Ghetto[x]Change ielu deju pasākums

Šajā nedēļas nogalē 23.martā norisināsies ielu deju četru pasākumu cikla Ghetto[x]Change noslēgums. Savukārt, svētdien, 24. martā, visiem ielu deju profesionāļiem un interesentiem būs iespēja piedalīties meistarklasēs, kuras vadīs streedance pārstāvji Kusch un Baturo no  Krievijas, portālu Diena.lv informēja organizatoru pārstāve Sanda Brūna.

„Īsi pēc Ghetto Games ceturtās sezonas noslēguma Ghetto Dance turpināja organizēt ielu deju pasākumus ar mērķi attīstīt ielu deju kultūru Latvijā un radīt platformu visiem streetdance dejotājiem, kurā apmainīties un dalīties savā pieredzē,” atzīst viena no Ghetto Dance organizatorēm Kristīna Tumakova. Šīs ziemas sezonas laikā ir norisinājušies trīs ielu deju pasākumi, kurās vairāk kā 10 disciplīnās piedalījušies ne tikai pašmāju dalībnieki, bet arī streetdance dejotāji un īpašie viesi no Krievijas, Lietuvas, Igaunijas un Polijas. 

 Ghetto[x]Change 

Sestdien paredzētās ielu deju sacensības Ghetto[x]Change norisināsies NABAKLAB (Adrese: Zigfrīda Annas Meirovica bulvārī 12) šādās disciplīnas: Hip-Hop 2 pret 2, Popping 1 pret 1, House 1 pret 1. Sacensību īpašie tiesneši būs streetdance dejotāji Kusch un Baturo no Krievijas, kā arī pašmāju deju grupas Jam Crew dejotājs, viens no vadošajiem hip-hop dejotājiem Latvijā - Rusya.  

Sacensību sākums paredzēts pl. 12.00, bet dalībnieku ierašanās no pl.11.00-11.45. Dalības maksa/ieejas maksa pasākumā: 2Ls.

Ghetto[X]Change meistarklases

Svētdien, 24.martā Lāčplēša ielā 87F Hip-Hip, Popping un House deju interesentiem būs iespējas papildus pilnveidot savas deju prasmes pie Kusch un Baturo no Krievijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi