Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Nedēļas nogalē jau trešo reizi norisināsies Ghetto Games festivāls Ventspilī

Jau šajā nedēļas nogalē, no 8. līdz 10.augustam trešo reizi Ventspilī 20 sporta veidos vienojot vairāk nekā 1500 dalībniekus no 20 valstīm, ar dažāda mēroga sacensībām norisināsies starptautiskais Ghetto Games festivāls Ventspilī.

Trīs dienas Ghetto Games festivāla ietvaros Ventspils pilsētu pārņems sportiskās aktivitātes un sacensības 20 sporta veidos. Vērienīgas starptautiskas sacensības norisināsies BMX frīstailā, ekstrēmajā skrituļslidošanā, ielu basketbolā un ielu dejās. Baltijas mēroga sacensības norisināsies veikbordā, velo polo, skeitbordā, BMX frīstaila un MTB frīstaila dirtos, tostarp arī pirmo reizi MTB duālajā slalomā. Armvrestlingā notiks Latvijas kausa ceturtais posms, kur festivāla laikā noskaidrosies Latvijas čempions. Arī ielu vingrošanā gaidāmas vērienīgas sacensības – Baltijas Open čempionāts ar Spēka diena izaicinājumu. Savukārt velotriālā - Latvijas čempionāta ceturtais posms. Ghetto Games ielu florbola, basketbola un futbola turnīros sacentīsies  sezonas labākās ranga komandas.

 „Ventspils festivāls mums ir šī gada izaicinājums. Tas ir kļuvis vēl starptautiskās, jo ārzemju dalībniekus skaits ir ievērojami audzis. Aicinām visus apmeklēt festivālu, jo šīs trīs dienas būs izaicinājumiem un pozītivām emocojām bagātas. Izturību dalībniekiem, izturību organizatoriem!” par festivālu saka Ghetto Games kustības līderis un festivāla organizators Raimonds Elbakjans.

Uz ekstrēmās skrituļslidošanas sacensībām arī šogad pasaules labākos braucējus aicinās pašmāju skrituļslidotājs Nils Jansons: „Ekstrēmās skrituļslidošanas sacensībās startēs 30 augstas klases ranga dalībnieki, kuri cīnīsies par uzvaru. Sacensības solās būt tiešām augstā līmenī ar augstas klases šovu skatītājiem!”

„BMX frīstaila un ekstrēmās skrituļslidošanas sacensību dalībnieku skaits ar katru gadu pieaug. Šāda mēroga sacensības vēl nebūs redzētas un kaut kas tāds vēl nebūs pieredzēts,” stāsta BMX frīstaila un ekstrēmas skrituļslidošanas straptautisko sacensību organizators Toms Siliņš.

Apmeklētājiem būs iespēja iepazīties arī ar tādiem sporta veidiem, kā galda futbolu, fingerbordiem, longbordiem, Slackline.lv un citiem.

Festivāls tiks atklāts 8.augustā sākot no plkst. 10.00 ar treniņiem un kvalfikāciju ekstrēmajā skrituļslidošanā, BMX frīstailā un velo polo sporta veidos. Sestdiena, 9.augusts, būs kulminācijas diena, kur visas dienas garumā sākot no plkst. 11.00 norisināsies ekstrēmo sporta veidu finālu un pārējo sporta veidu sacensības. Apmeklētājus ar īpašu priekšnesumu priecēs Jānis Rozītis un Lauris Klēbahs no ielu motociklu frīstaila tandēmu komandas Ghetto Stuntfighters.

Svētdien, 10.augustā, Ghetto Games festivāls noslēgsies ar BMX un MTB frīstaila dirta sacensībām, veikborda un MTB duālā slaloma sacensībām un ielu deju meisterklasi.

Piektdienas un sestdienas vakarā tiks piedāvāts bezmaksas brīvdabas kino ar ekstrēmo sporta veidu filmām. Savukart mazākajiem apmeklētājiem būs iespēja bez maksas apmeklēt LGK atrakciju piepūšamo piļu pilsētiņu.

Tiem, kuri netiks skatīties festivālu klātienē, būs iespēja vērot tiešraidi 9.augustā no Ghetto Games festivāla skeitparka sporta veida sacensībām internetā -  Sportacentrs.com mājas lapā un TV24 no 13.00 līdz 19.00.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi