Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

M.Dukurs pēdējā brīdī gatavo jaunas slieces Sočiem

Nu jau pieckārtējais Pasaules kausa (PK) ieguvējs skeletonā Martins Dukurs uz lauriem nesnauž, vēl pēdējās dienās pirms tehnikas nosūtīšanas uz olimpiskajām spēlēm Sočos steidzot veikt pēdējos uzlabojumus tehnikai.

Sarunā ar laikrakstu Diena Martins atklājis, ka vēl 28.janvārī dosies uz Liepāju, kur tiek ražotas Latvijas skeletonistu kamanu slieces: "Man ir jaunas idejas un centīsimies tās realizēt." Kā iepriekš intervijā Latvijas televīzijai pastāstīja treneris Dainis Dukurs, jau 29.janvārī tehnika jāsūta uz Sočiem.

"Sočos mums ir jābūt gataviem uz visiem iespējamiem notikumu pavērsieniem. Konkurenti jau arī nesnauž. Kad slidas būs gatavas, man būs iespēja veikt vēl aptuveni desmit testa braucienus. Vismaz pagaidām ir sajūta, ka varētu izdoties uzķert kaut ko labu," atzīst M.Dukurs, kurš sestdien Kēnigszē trasē Vācijā noformēja piekto Eiropas čempiona titulu pēc kārtas, nodrošinot uzvaru arī PK kopvērtējumā. Otrais abās ieskaitēs viņa vecākais brālis Tomass.

"Man vēl labā atmiņā ir Vankūveras pieredze. Pagājušajās olimpiskajās spēlēs ledus bija ļoti ātrs. Es nezinu, ko viņi bija darījuši - gandrīz vai ar karstu lupatu pa trasi staigājuši! Pēc gada Pasaules kausa izcīņas mačos Vankūverā rezultāti bija par vienu sekundi sliktāki," saka olimpiskā Vankūveras sudraba īpašnieks.

Skeletona sacensības vīriešiem Sočos paredzētas 14. un 15.februārī. Kopumā sportisti veiks četrus braucienus. Pirms četriem gadiem Vankūverā Martins tika pie sudraba, uzvarētājam Džonam Montgomerijam (Kanāda) piekāpjoties vien 0.07 sekundes, bet Tomass ierindojās 4.vietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi