Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +22 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

LOK Ģenerālās asamblejas sesijā apstiprinās budžetu un pārrunās sporta aktuālitātes

Piektdien - 23.martā, pulksten 11.00, tuvojošos Olimpisko spēļu gaisotnē notiks gadskārtējā Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas sesija. Tajā tiks pārrunāti olimpiskajai sporta sabiedrībai būtiski jautājumi par valsts sporta politikas aktualitātēm un šovasar gaidāmajām Olimpiādes spēlēm Londonā, kā arī apstiprināts LOK budžets 2012.gadam.

Sesijas darba gaitu varēs vērot arī interneta tiešraidē LOK oficiālajā mājas lapā www.olimpiade.lv un portālā www.sportacentrs.com, kā arī Sportacentrs.com TV kanālā.

Pulksten 11:00, Ģenerālās asamblejas sesija sāksies ar 2011.gada trīs labāko jaunatnes sporta treneru svinīgu godināšanu, kas tika noteikti LOK un tās ilggadējā atbalstītāja AS Swedbank rīkotajā konkursā. Katrs laureāts saņems LOK goda rakstus un naudas balvu 950 latu apmērā no Swedbank.

Sesijas dalībniekus uzrunās Saeimas priekšsēdētāja Solvita Āboltiņa, bet īpašu sveicienu Latvijas sporta sabiedrībai sagatavojis Latvijas Hokeja federācijas prezidents Kirovs Lipmans.

Ģenerālās asamblejas sesijas darba gaitā LOK prezidents Aldons Vrubļevskis sniegs pārskata ziņojumu par paveikto pagājušajā gadā un galvenajiem uzdevumiem 2012.gadā.

Tā kā šā gada jūlijā un augustā Londonā notiks XXX Olimpiādes spēles, LOK darbība tiek vērsta uz rūpīgu gatavošanos šim notikumam. Ģenerālās asamblejas laikā paredzēts, ka LOK viceprezidents Žoržs Tikmers kā Latvijas olimpiskās delegācijas vadītājs klātesošos informēs par Latvijas komandas sportistu gatavošanos Olimpiādes spēlēm un LOK paveikto.

2012.gadā LOK plāno finanšu līdzekļus izmantos savām darba prioritātēm. Kā galvenās minamas Olimpisko spēļu sagatavošanās programmas startiem Olimpiādes spēlēs Londonā (2012) un Ziemas Olimpiskajās spēlēs Sočos (2014), kā arī šogad gaidāmajai Latvijas III Olimpiādei Liepājā un veiksmīgi aizvadītajām Pasaules Jaunatnes Ziemas Olimpiskajām spēlēm Insbrukā un Latvijas jaunatnes Ziemas Olimpiādei Ērgļos.

Neskatoties uz valstī esošajām finansiālajām problēmām, LOK 2012.gadā turpinās atbalstīt reģionālo un sporta veidu Olimpisko centru attīstību tādējādi veicinot jaunatnes, tautas un augstu sasniegumu sporta aktivitātes valstī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi