Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Latvijas volejbola izlase uzvar ungārus, kvalifikāciju Eiropas čempionātam turpinās pret Franciju

Latvijas vīriešu volejbola izlase piektdien 2013.gada Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlē tiekas ar Francijas valstsvienību. Kvalifikācijas turnīra otrās kārtas pirmā sabraukuma otrais mačs sāksies plkst.16.30 pēc Latvijas laika. Vēlāk vakarā savā starpā sacentīsies arī Spānijas un Ungārijas volejbolisti.

Pirmajā kārtā ceturtdien Latvija ar 3-1 (25:19, 18:25, 25:19, 25:19) pārspēja sabraukuma saimnieci Ungāriju, bet Francijas izlase ar rezultātu 3-1 (25:18, 25:14, 17:25, 28:26) pieveica Spāniju.Sabraukuma pēdējā mačā Latvija sestdien spēkosies ar Spāniju. Otrajā un noslēdzošajā sabraukumā izlases satiksies no 14. līdz 16.septembrim Jelgavā.

Grupu uzvarētāji automātiski garantēs sev vietu finālturnīrā, bet apakšgrupu otro vietu ieguvēji aizvadīs cīņas ar citu grupu šīs pašas vietas ieguvējiem, sadalot atlikušās trīs ceļazīmes uz finālturnīru.

Finālturnīrs no 2013.gada 20. līdz 29.septembrim notiks Polijā un Dānijā. Finālturnīrā, kurā startēs 16 komandas, automātiski iekļuvušas Serbija, Itālija, Krievija, Slovākija un Bulgārija, kā arī Polija un Dānija, kas ir sacensību mājinieces.

Šajā turnīrā Latvijas izlasei nepalīdz tās potenciālais līderis Armands Celitāns, kurš pēc veiksmīgas meningīta izslimošanas sasirdzis ar bronhītu.

Latvijas izlasei izvirzīts uzdevums kvalificēties 2013.gada Eiropas čempionāta finālturnīram.

Latvijas vīriešu volejbola izlases sastāvs Eiropas čempionāta otrās kvalifikācijas kārtas pirmajam turnīram: Ingars Ivanovs, Aivars Petruševics, Ansis Medenis, Armands Celitāns, Romāns Saušs, Viktors Koržeņevičs, Lauris Iecelnieks, Deniss Petrovs, Artis Caics, Andrejs Zavorotnijs, Jānis Vāvers, Hermans Egleskalns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šilovs: Nevarēju pievilt komandas biedrus

Latvijas vārtsargs Artūrs Šilovs, aizvadot ceturto spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā, centies parādīt savu labāko sniegumu, lai nepieviltu komandas biedrus, sarunā ar Zie...

Bronzas kodols saglabāts

Latvijas hokeja valstsvienībā būs pārbaudītas vērtības un septiņi jaunpienācēji.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi