Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +3 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Latvijas skeitborda zvaigzne Apse pārstāvēs valsti prestižajās Simple Session sacensībās

No 3. līdz 4. februārim pasaules vadošie skeitborda un BMX frīstaila sportisti spēkiem mērosies Tallinā, Igaunijā, kur notiks prestižās sacensības Simple Session 2018. Starp dalībniekiem būs arī vadošais pašmāju skeitbordists Madars Apse.

Grandiozās sacensības Simple Session ir pielīdzināmas sava veida pasaules čempionātam skeitparku sporta veidu pārstāvjiem, un Latviju tajās pārstāvēs varens pulks pašmāju talantu. Simple Session ir ekstrēmo sporta veidu festivāls, kas ziemas mēnešos tiek aizvadīts Igaunijā, Tallinā. Savu 17 gadu pastāvēšanas ietvaros šis pasākums mūsu kaimiņvalstī ir kļuvis par starptautiski atpazīstamu zīmolu un vienu no gada svarīgākajiem notikumiem ekstrēmo sporta veidu pārstāvjiem no visas pasaules.

 

Šogad Latviju prestižajās sacensībās pārstāvēs pašmāju ievērojamākais skeitbordists Madars Apse. Par gaidāmo pasākumu Madars izsakās ar jaušamu nepacietību: “Man būs liels prieks Tallinā satikt Zionu Raitu un Džeimiju Foju no ASV. Šobrīd viņi, manuprāt, ir vieni no labākajiem skeiteriem pasaulē.”

Ceļazīmi uz Simple Session 2018 ir izcīnījuši vēl trīs latviešu skeitborda talanti – Rūdolfs Rorbahs, Kārlis Bogustovs un Artūrs Bogdanovičs. Papildus skeitbordam, Tallinā savas prasmes demonstrēs arī pasaules vadošie BMX Freestyle sportisti. Latvijas vārds BMX Freestyle būs plaši pārstāvēts, jo Simple Session šogad piedalīties ielūgti septiņi pašmāju sportisti. Jau vairākus gadus Simple Session goda viesu lokā ir tituliem bagātākais Latvijas BMX Freestyle braucējs Eduards Zunda. Arī šogad Eduards startēs sacensībās un viņam pievienosies vēl vairāki Latvijas uzlecošie talanti.

Šajā sporta veidā sacensības norisinās divās dažādās disciplīnās – Street un Park. BMX Park disciplīnā, kur raksturīga liela amplitūda, kā arī riskanti un akrobātiski triki, ielūgumu piedalīties Simple Session 2018 saņēma pieredzējušie sportisti no Saldus – Romāns Gorovojs un Dāvis Līcītis, kā arī uzlecošais talants Ernests Zebolds no Ventspils. BMX Street disciplīnā, kas izceļas ar tehniski ļoti sarežģītām un virtuozām triku kombinācijām, sacensībām Igaunijā kvalificējies Kristaps Reimanis no Tukuma, Krists Kaņuks no Kuldīgas un 16 gadus jaunais Mareks Kuhaļskis no Rīgas. Jāuzsver, ka šobrīd Mareks ir pats jaunākais dalībnieks gaidāmajā čempionātā Tallinā un viens no Latvijas daudzsološākajiem jaunajiem BMX frīstaila talantiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi