Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +7 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Kocēnu Rubenes florbolisti izcīna savu trešo čempiontitulu

Kocēnu Rubenes komanda svētdien Vidzemes Olimpiskajā centrā triumfēja Elvi Florbola līgas vīriešu turnīrā.

Finālcīņā "Rubene" ar rezultātu 3:2 (1:0, 1:1, 1:1) pārspēja Talsu NSS/"Krauzers" komandu.

Markusa Dumpja gūtie vārti ļāva "Rubenei" pirmo periodu uzvarēt ar 1:0. Otrā perioda 14.minūtē Toms Bitmanis panāca 1:1, bet pāris minūtes vēlāk Atis Stepāns atguva Kocēnu komandai vadību. 

Trešā perioda otrajā minūtē Bitmanis vēlreiz izlīdzināja rezultātu, bet nepilnas divas minūtes pirms pamatlaika beigām Ingars Matisons guva "Rubenei" uzvaru nesošos vārtus.

Talsenieki pirmajā ceturtdaļfināla spēlē trešajā periodā guva četrus vārtus un sīvā cīņā ar 5:4 negaidīti pārspēja regulārā turnīra uzvarētājus Cēsu "Lekrings".

Tikmēr "Rubene" pusfinālā pret "Lielvārde"/"FatPipe" neizšķirtu 2:2 panāca 34 sekundes līdz pamatlaika beigām, bet jau papildlaika pirmajā minūtē uzvaras vārtus guva Matīss Celms.

Talseniekiem pamatturnīrā ceturtā vieta un pusfināls sasniegts ar uzvaru 2-1 pār "Ķekavu", bet "Rubenes" florbolisti regulārajā čempionātā bija sestie un "play-off" pirmajā kārtā ar 2-1 izslēdza "Valmieru".

Talsu komanda virslīgas finālā spēlēja pirmo reizi pēc 11 gadu pārtraukuma.

Abas komandas regulārajā turnīrā savā starpā tikās divreiz, uzvaras dalot uz pusēm. Talsenieki savā čempionāta pirmajā spēlē uzvaru papildlaikā izcīnīja ar rezultātu 10:9, bet otrajā mačā ar 8:7 pārāka bija "Rubene".

Pirms tam bronzas spēlē Cēsu "Lekrings" ar 8:4 (2:1, 3:1, 3:2) uzvarēja "Lielvārde"/"FatPipe" komandu.

Cēsniekiem ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Jorens Malkavs, tāpat divus vārtus guva Kevins Šmits, bet 1+2 iekrāja Emīls Dzalbs. Pretiniekiem divreiz atzīmējās Aivis Kusiņš.

Septiņkārtējā Latvijas čempione "Lekrings" komanda uzvarēja regulārajā turnīrā un "play-off" pirmajā kārtā jeb ceturtdaļfināla sērijā līdz divām uzvarām ar 2-0 uzveica "Irlava"/"Avant". Trīs čempiontitulus izcīnījušie lielvārdieši pamatturnīrā bija septītie, bet izslēgšanas turnīrā ar 2-0 apturēja ar otro numuru izsēto "Apelsīns"/"Oxdog Ulbroka".

Sezonas pirmajā tikšanās reizē "Lekrings" viesus sagrāva ar 13:8, bet maija sākumā vēl viena uzvara svinēta ar rezultātu 7:6.

Vīriešu turnīrā šosezon spēlēja 12 komandas, bet sieviešu turnīrā - astoņas vienības. Sieviešu konkurencē savu 13.čempiontitulu izcīnīja Kocēnu "Rubene".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi