Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +5 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 18. aprīlis
Laura, Jadviga

Ķīpsalā notiks viens no pasaulē populārākiem sporta deju festivāliem Baltic Grand Prix 2021

Šajā nedēļas nogalē no 13. līdz 15.augustam Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā notiks viens no pasaulē lielākajiem sporta deju festivāliem Baltic Grand Prix 2021, kurš norisināsies jau 39.reizi un kurā ir pieteikušies vairāk nekā 500 deju pāru no 12 valstīm. Papildu ierastajiem Pasaules Sporta deju federācijas (WDSF) reitinga turnīriem pieaugušajiem un jaunieši (16-18 g.) pirmo reizi festivāla ietvaros junioriem un bērniem norisināsies Dance Sport Europe Children Grand Prix (DSE CHEGP), informē Latvijas Sporta deju federācijas preses sekretārs Ivars Bācis.

Daudziem labi zināmais sporta deju festivāls “Baltic Grand Prix”, ko rīko Deju centrs “SPEKTRS” sadarbībā ar Latvijas Sporta deju federāciju, LR Izglītības un zinātnes ministriju, LSFP un Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta pārvaldi, aizvadītajos 38 gados ir kļuvis populārs ne tikai Latvijā un tuvākajās kaimiņvalstīs, bet arī visā sporta deju pasaulē. Šoreiz tas norisināsies ne ierastajā decembrī, bet jau augusta vidū. Festivāla rīkotājs Aigars Svars uzsver, ka centrālie notikumi risināsies sestdien 19:00 un svētdien 18:00 vakara seansos, ko tiešraidēs būs iespējams vērot Sportacentrs.com TV.

14. augustā notiks WDSF Open sacensības Standartdejās (ST), deju pāriem 19.reizi sacenšoties par Rīgas domes kausu. Savukārt svētdien, 15.augustā, sesto reizi tiks izcīnīts “ABORA” kauss Latīņamerikas (LA) dejās. Latvijas vadošajiem pāriem konkurenci sastādīs kaimiņvalstu dejotāji, kā arī pāri no Vācijas, Čehijas, Portugāles, Nīderlandes, Francijas, Polijas, Rumānijas, Somijas un Norvēģijas.

Pirmo reizi “Baltic Grand Prix” ietvaros notiks DSE CHEGP posms, kas paredzēts bērniem (l1 gadi un jaunāki), Junioriem I (12-13 g.) un Junioriem II (14-15.g.).  DSE CHEGP posms pie mums tiek plānotas arī 3.oktobrī Jūrmalā tradicionālo “Baltic Rising Stars 2021” sacensību ietvaros.
 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Komanda pāri zvaigznēm

Porziņģis un Celtics NBA izslēgšanas turnīru sāks no labākās pozīcijas.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi