Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ghetto Games pirmo reizi viesosies Jēkabpilī

Jēkabpils jauniešu dienas laikā, 2.jūnijā, Jēkabpils sporta centra stadionā pirmo reizi ar visiem pieciem sporta veidiem – Ghetto Basket, Ghetto Dance, Ghetto Football, Ghetto Extreme un ielu vingrošanu - viesosies populārākā jauniešu ielu kultūras un sporta kustība _Ghetto Games, portālu Diena.lv informēja pasākuma organizatori._

Šā gada 2.jūnijā no plkst. 13 Jēkabpils sporta centra stadionā norisināsies Jēkabpils Jauniešu domes rīkotā Jauniešu diena 2012, kas šogad tiks rīkota jau trešo gadu. Jauniešu dienas ietvaros notiks Ghetto Basket, Ghetto Dance, Ghetto Football un ielu vingrošanas sacensības, kā arī skeitparka sporta veidu sacensības BMX, skeitborda un inline disciplīnās. Tāpat jauniešu dienas ietvaros stadionā varēs piedalīties volejbola, florbola, šaha un galda hokeja sacensības, ko rīko Jēkabpils sportisti un aktīvisti.

Kā atzina viena no galvenajām organizatorēm, Jēkabpils jauniešu domes priekšsēdētāja Lelde Nitiša: "Pateicoties iepriekšējā gadā veiksmīgi uzsāktajai sadarbībai ar Ghetto Games organizatoriem, mums šajā gadā izdevās vienoties par visu piecu Ghetto Games sporta veidu iekļaušanu Jēkabpils jauniešu dienās, kas viennozīmīgi palīdzēs mūsu dienu izvērst vēl jaudīgāku, kopumā pulcējot teju 1000 dalībnieku no visas Latvijas!"

"Pēdējos gados Jēkabpils pilsēta kā vienu no svarīgākajām prioritātēm ir izvirzījuši jauniešus, jo tieši viņi ir mūsu nākotne. Esam lepni par savas pilsētas jauniešiem, kuri ir lieli palīgi pilsētai svarīgu pasākumu organizēšanā un dažādu jautājumu risināšanā. Tādēļ arī iespēju robežās atbalstām viņu izrādītās iniciatīvas," sacīja Jēkabpils domes priekšsēdētājs Leonīds Salcēvičs.

Paralēli sportiskajām aktivitātēm apmeklētājiem būs iespējams vērot kā vairāki Latvijā pazīstami graffiti mākslinieki uz Jēkabpils skeitparka sienas radīs īstu mākslas darbu – zīmējumu, kurā tiks iemūžināti dažādi sporta veidi un ielu kultūra.

Ghetto Football turnīram reģistrācija jauniešiem līdz 16 gadiem paredzēta no plkst.11 līdz 12, turnīra sākums plkst. 12. Savukārt, vecākajai grupai (17+) reģistrācija notiks no plkst.15 - 16, turnīra sākums plkst. 16.

Reģistrācija Ghetto Basket: jauniešiem līdz 16 gadiem reģistrācija plānota no plkst.11 - 12, turnīra sākums plkst.12. Vecākajai grupai (17+) reģistrācija no plkst.15 - 16, turnīra sākums plkst.16.

Reģistrācija skeitparka sporta veidiem BMX, inline un skeitborda disciplīnās no plkst. 11, sacensību sākums plkst.12.

Ghetto Dance reģistrācija ieplānota no plkst.12.30 - 13.30, sacensību sākums plkst.13.30.
Ielu vingrotājiem reģistrācija notiks plkst. 12.30, sacensību sākums plkst.13.30.

Nākamais Ghetto Games pasākums ar visiem pieciem sporta veidiem 9.jūnijā iestūrēs Daugavpilī, kur paredzētas vairākas norises vietas – Vienības laukums, skeitparks, Rīgas iela un Daugavpils Olimpiskā centra futbola stadions.

Savukārt no 29. jūnija līdz 1. jūlijam notiks Ghetto Games vasaras vērienīgākais kompleksais pasākums, jo Ghetto Games festivāls Ventspilī pulcēs teju 1500 dalībniekus no 15 valstīm, kuri sacentīsies desmit sporta veidos. Festivāla sportiskās aktivitātes kuplinās koncerta programma, kur 30.jūnijā Ventspils Piedzīvojumu parkā notiks Red Bull Tour Buss jauno mūziķu konkurss, uzstāsies arī mūzikas projekts DaGamba, DJ Futurecast no Lielbritānijas un kā festivāla īpašais viesis ir paredzēts Gacho.

Pateicoties lielajai atsaucībai no dalībnieku puses, sadarbībā ar Rīgas, Ventspils, Daugavpils un Valmieras pašvaldībām tiks organizēti īpaši bezmaksas autobusi Ghetto Games dalībniekiem no šīm pilsētām uz šā gada  Ghetto Games sezonas lielākajiem pasākumiem: 9.jūnijā Daugavpilī un no 29.jūnija – 1.jūlijam Ventspilī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi