Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ernests Gulbis: mača beigās manā pusē bija veiksme

Ernests Gulbis pēc dramatiskās uzvaras Deivisa kausa izcīņas mačā pār Luku Gregorču atzina, ka ir ļoti priecīgs un ļoti noguris.“Pretinieku zināju. Viņam šis segums ir ļoti parocīgs, jo viņš sitot negriež bumbu. Vēlos viņu paslavēt, jo Luka nospēlēja ļoti labi. Mača beigās manā pusē bija veiksme. Tenisā pats patīkamākais ir, ka, zaudējot divus setus, vēl ir iespēja uzvarēt.

Spēles laikā ļoti palīdzēja skatītāju atbalsts.”“Pirmajā setā nebiju “iegājis spēlē”, slikti kustējos. Otrajā spēlēju jau labāk, bet neizmantoju nevienu no 14 breikbumbām… Taibreikā ļoti labi nospēlēja pretinieks. Trešajā setā sāku spēlēt agresīvāku tenisu. Galvenais, ka ir izcīnīta uzvara, vienalga kādiem paņēmieniem.”Gregorčs izteicās, ka par mača iznākumu nav īpaši sarūgtināts, jo parādītais sniegums rāda, ka viņš strādājot pareizā virzienā. “Ļoti labi nospēlējam abi. Pilnībā gatavs būšu spēlēt arī rīt.”Viesu tenisistu uzteica arī Latvijas komandas kapteinis Ģirts Dzelde: Par viņa sniegumu esmu ļoti pārteigts. Ja rangā ap 300.vietu esošs sportists var tā spēlēt, tas ir fantastiski. Arī pirmais slovēņu tenisists nospēlēja labāk nekā gaidīts.”Dzelde izteica komplimentu Gulbim par atspēlēšanos no 0:2 pēc pirmajiem diviem setiem un no 2:5 piektajā setā. “Šajā spēlē bija ļoti daudz kritisku brīžu, piemēram, otrā seta taibreiks un sevišķi piektā seta beigas. Īpaši apsveicami ir tas, ka Ermests šādu raksturu parādīja tieši komandu spēlē, kad izšķiras ne tikai individuālais, bet arī visas komandas rezultāts. Šodien Ernests bija psiholoģiski ļoti noturīgs. Tā bija galvenā atšķirība no Anda Juškas spēles.”Būtiskāko norādījumu kapteinis spēlētājam devis pie rezultāta 5:5 piektajā setā. “Teicu – paliec fokusēts, jo šādā eiforijā, kad izlīdzina rezultātu, var viegli kļūdīties un izlaist panākto.”Dzeldem tika jautāts par dažbrīd strīdīgajiem tiesnešu lēmumiem. “Bieži tiesnešu lēmumi arī mani neapmierināja. Taču šī spēle bija ļoti ātra, un var viņus saprast. Es īpaši nepārdzīvoju un nelēcu kājās pēc katra lēmumu, kas man šķita strīdīgs.”Sestdien dubultspēlē mājiniekus, visticamāk, pārstāvēs Ernests Gulbis un Deniss Pavlovs. “Gulbim fiziskā gatavība ir ļoti laba, un masieri darīs visu ko varēs, lai viņš rīt būtu gatavs spēlēt,” tā Dzelde.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Smagums no pleciem ir nost

Pirmajās trīs pasaules čempionāta spēlēs ir izcīnītas uzvaras, un lielais spiediens, kas gūlās uz hokejistu pleciem, tagad ir aiz muguras, otrdien pēc uzvaras mačā ar Kazahstānu sarunā ar žurnālistiem...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi