Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Briedis supersērijas finālā ar Dortikosu cīnīsies 26.septembrī Minhenē

Latvijas bokseris Mairis Briedis Pasaules boksa supersērijas (WBSS) finālcīņu ar kubieti Junieru Dortikosu aizvadīs 26.septembrī Vācijas pilsētā Minhenē, otrdien ziņo organizatori.

Sākotnēji cīņa bija plānota 21.martā Rīgā, bet pandēmijas straujās izplatības dēļ, to atlika uz 16.maiju.

Vēlāk tika atcelta arī 16.maijā plānotā cīņa, taču otrdien noskaidrojies, ka abi bokseri par uzvaru turnīrā cīnīsies Minhenē 26.septembrī.

WBSS rīkotāji ziņo, ka duelis notiks "Plazamedia Broadcasting Center" televīzijas studijā, taču cīņu klātienē skatītāji vērot nevarēs.

"Izvēlētā vieta ir fenomenāls risinājums. Studijā ir droši apstākļi, kas ir liels bonus gan mums organizatoriem, gan filmētāju komandai," teica supersērijas viens no organizatoriem Andreass Benzs. "Tai pat laikā esam darījuši visu nepieciešamo, lai sportistiem būtu vienādi apstākļi un veselība netiktu pakļauta riskam."

Tāpat gandarījumu par beidzot zināmo cīņas datumu pauda arī pats Briedis. 

"Esam priecīgi par finālcīņas norises paziņojumu. Man patīk, ka cīņa notiks Minhenē, jo tas man atgādina laikus, kad braucu uz sparinga nometnēm pie brāļiem Kļičko. Tās vienmēr notika Vācijā, bet lidojumi bija caur Minheni," pauda Biedris.

Rīkotāji arī ziņo, ka cīņu tiešraidē varēs vērot DAZN.com mājaslapā vai telefonu lietotnē. 

35 gadus vecais Briedis profesionālā boksera karjerā izcīnījis 26 uzvaras, no kurām 19 bijušas ar nokautu, un cietis vienu zaudējumu WBSS pirmās sezonas pusfinālā Rīgā pret ukraini Oleksandru Usiku.

Gadu jaunākais Kubas bokseris Dortikoss izcīnījis 24 uzvaras, tikai divās no tām esot spiests ringā aizvadīt visus paredzētos raundus, un arī piedzīvojis vienu zaudējumu - nedēļu pēc Brieža zaudējuma Usikam kubietis Sočos otrā WBSS pusfinālā ar nokautu zaudēja krievam Muratam Gasijevam.

Šīs sezonas supersērijas abas pusfināla cīņas 2019.gada 15.jūnijā notika Rīgā. Vispirms finālā pēc panākuma pār ASV bokseri Endrū Tabiti iekļuva Dortikoss, bet drīz pēc tam skandalozā cīņā Briedis pārspēja Kšištofu Glovacki no Polijas. Sagaidāms, ka bokseri finālā cīnīsies par Kubas bokserim piederošo Starptautiskās boksa federācijas (IBF) pasaules čempiona jostu un supersērijas uzvarētāja balvu - Muhameda Ali trofeju.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi