Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Alūksnes ezerā norisināsies Baltijas čempionāts ūdens motosportā

Sestdien, 7. jūlijā Alūksnes ezerā notiks Baltijas čempionāts ūdens motosportā, kurā sportisti cīnīsies par godalgām deviņās laivu klasēs. Vienlaikus šīs sacensības būs arī Latvijas čempionāta otrais posms, portālu Diena.lv informēja Alūksnes novada pašvaldības pārstāve Evita Aploka.
Baltijas čempionāts ik gadu notiek citā valstī – pērn tā norises vieta bija Igaunija, bet nākamgad tas noritēs Lietuvā. Alūksnes ezers kā sacensību norises vieta izvēlēts tādēļ, ka šeit esošā trase atbilst Starptautiskās ūdens motosporta federācijas noteikumiem un ir sakārtota sacensībām nepieciešamā infrastruktūra.

- Alūksne kā ūdens motosporta sacensību vieta ir visnotaļ spraiga gan sportistiem, gan pilsētas iedzīvotājiem un viesiem. Katru gadu Alūksnes novada pašvaldības pārstāvji parūpējas par interesantu pasākuma un aktīvās atpūtas programmu, kas priecē dalībniekus. Šā gada Baltijas čempionāts ir iekļauts starptautiskajā sacensību kalendārā, kas dod papildu motivāciju ūdens motosporta pilotiem gatavoties sacensībām, - teic Latvijas Ūdens motosporta federācijas valdes priekšsēdētājs Modris Kalnciems.

Atklāšanas ceremonija sāksies pulksten 12 Alūksnes Pilssalā, kam sekos parādes brauciens un arī pirmais starts. Jāpiebilst, ka pusstundu pirms sacensību atklāšanas pasākuma muzicēs Ernsta Glika Alūksnes Valsts ģimnāzijas pūtēju orķestris. Savukārt sacensību uzvarētāju apbalvošana turpat Pilssalā notiks pulksten 19. 

Sacensību dalībnieku rindās redzēsim sportistus no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Ukrainas, kā arī, iespējams, no Skandināvijas valstīm. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi