Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aleksejevs izcīna IBO Eiropas vidēja svara čempiona titulu

Latvijas bokseris Jevgeņijs Aleksejevs sasniedzis jaunus karjeras augstumus, Spānijā cīņā par IBO Eiropas čempiona jostu vidēja svarā uzvarot Misto Abdulaevu no Vācijas. Līdz ar to Aleksejevs uzvarēja arī savā karjeras 17. cīņā.

Aleksejevs guva pārliecinošu uzvaru pār Abdulaevu, uzvarot ar tehnisko nokautu otra raunda pēdējā minūtē un izcīnot IBO čempiona titulu Trofeu de Boxing Fira de Canals turnīrā Kanalsā, Valensijas provincē. Aleksejevs jau no paša sākuma diktēja cīņas gaitu. Uzņemoties iniciatīvu, Latvijas bokseris izpildīja vairāku kombināciju sēriju, mērķējot uz Abdulaeva ķermeni un galvu. Drīz vien Abdulaevs tika nosūtīts pirmajā nokdaunā, nosakot toni cīņās atlikušajam laikam. Otrais raunds uzsākās līdzīgi. Aleksejevam no paša sākuma izdevās trāpīt vairākus sitienus, prasmīgi mainot leņķus. Ar savu nerimstošo uzbrukumu viņš vēl trīs reizēs nogāza pretinieku, un pēc pēdējās no tām tiesnesis pārtrauca cīņu.

"Tas ir mans pirmais tituls, un tā ir brīnišķīga sajūta, es jūtos kā debesīs. Mums bija divas stratēģijas kā sākt šo cīņu. Ja viņš sāktu lēni, mēs to paātrinātu ar spēcīgiem džebiem, kas galu galā arī notika. Ja viņš sāktu ātrāk, mēs grasījāmies viņu apturēt ar sitieniem pa ķermeni. Es vienkārši centos darīt to, ko man teica treneris, un viss beidzās labi," pēc cīņas sacīja Aleksejevs.

"Kad es pirmo reizi trāpīju viņam pa seju ar džebu, es zināju, ka šis būs mans vakars. Godīgi sakot, dažreiz [gatavošanās laikā] es jūtos vājš mentāli. Bet tad es padomāju atkal un apzinājos, ka man ir viss, lai atbrīvotos no šīm šaubām galvā, un, ka es vienmēr esmu pārvarējis šādas lietas. Un es atkal jūtos spēcīgs. Tagad man vajag paņemt pauzi, vienam pašam doties pārgājienā kalnos un atskatīties uz to, ko esmu sasniedzis. Pēc tam sākšu gatavoties nākamajai cīņai. Es sapņoju par cīņām uz lielās skatuves, piemēram, par Matchroom Boxing vai amerikāņu organizācijām. Šis bija tikai pirmais solis!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi