Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Livonia regbisti no Šauļiem cer atgriezties ar čempionu kausu

Vēsturisks panākums Baltijas Top līgā var aizskalot mieles par zaudējumu Latvijas čempionātā Livonia regbistiem. Nīla Džonsona vadībā komanda sestdien Šauļos finālspēlē mērosies spēkiem ar vietējo Vairas. Spēles tiešraide turnīra rīkotāju lapā portālā Facebook.

Lai sasniegtu labāku rezultātu Top līgā, Livonia komanda šim turnīram piesaistīja arī vadošos Fēniksa un Ežu spēlētājus. Lai gan pusfinālam izdevās kvalificēties pēdējā brīdī, tajā divās rakstura cīņās tika pieveikts pamatturnīra uzvarētājs Kauņas Ažuolas. "Sākotnējais mērķis bija iekļūt pusfinālā, bet apetīte rodas ēdot," kluba valdes loceklis Jānis Zuments nešaubīgi uzsvēra, ka komanda uz Šauļiem dodas pēc čempionu kausa. Livonia pārstāvji neslēpj, ka papildspēku piesaiste radījusi arī ne mazums problēmu. "Sanāca, ka sezonā trenēju it kā divas dažādas komandas. Sanāca, ka katrā spēlē kādi septiņi astoņi spēlētāji mainījās, un tas ietekmēja spēles stilu," pirms došanās uz Šauļiem norādīja viens no komandas treneriem Mārcis Rullis. Iespējams, tā rezultātā arī pašmāju čempionātā abās spēlēs nācās piekāpties principiālajiem konkurentiem Miesnieki/Ķekava.

Pēc šīs neveiksmes veiktas izmaiņas komandas treneru sastāvā, piesaistot Zviedrijā sekmīgi sevi apliecinājušo Nīlu Džonsonu, kuram bijusi arī liela nozīme pusfināla barjeras pārvarēšanā. "Esmu patīkami pārsteigts par visas komandas spēlētāju vienotību un tās spēku," izcēla parkomandas konsultantu ieceltais speciālists. "Vairas ir ļoti atšķirīga komanda no Ažuolas. Esam viņus pētījuši un esam sagatavojuši dažus pārsteigumus, taču svarīgākais būs koncentrēties tieši savai spēlei. Mēs paši esam savas laimes kalēji."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi