Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Livonia Latvijas kausa pusfinālā regbijā pārspēj Lāčus

Latvijas kausa pusfināla spēlē regbijā Garkalnes “Livonia” beigās pārliecinoši ar 59:16 savās mājās Upesciema stadionā pārspēja “Lāči/MŪKU SALA” komandu, kaut arī pirmais puslaiks noslēdzās tikai ar divu punktu starpību livoniešu labā.

Gatavojoties Baltijas TOP līgas spēlēm, Latvijas kausa pusfināla spēli pret “Lāči/MŪKU SALA” savā laukumā lieliskajā Upesciema stadionā aizvadīja viena no vadošajām Latvijas regbija komandām “Livonia” Kaut arī beigās livonieši uzvarēja ar vairāk nekā 40 punktu starpību, pirmais puslaiks aizritēja ļoti līdzīgā cīņā.

Spēles rezultātu ar piezemēju atklāja “Lāču” spēlētājs Georgs Kirilovs, bet Jāņa Pelēča realizācijas un vēlāk arī soda sitiens deva pretiniekiem desmit punktus. Mājinieki atbildēja ar Mārtiņa Bokiša un Kristapa Bērzes piezemējumiem, kā arī Valērija Runco precīzu realizācijas sitienu, pirmo puslaiku līdzīgā cīņā noslēdzot tomēr ar divu punktu starpību sev par labu – 12:10.

Otrajā puslaika iesākumā Garkalnes “Livonia” demonstrēja pārākumu, pirmajās sešās minūtēs Ivo Kapiņam un Edgaram Polikēvičam veicot piezemējumu, bet Runco divas reizes esot precīzām realizācijā. Tādējādi livonieši palielināja pārsvaru līdz sešpadsmit punktiem un intriga bija zudusi – 26:10. Turpinājumā mājinieki veica vēl piecus piezemējumus, divas reizes izceļoties Bērzem, kuram kopumā spēlē trīs piezemējumi, un četras reizes precīzam realizācijā esot Runco, kurš ar 14 punktiem bija otrs rezultatīvākais “Livonia” rindās aiz 15 punktus guvušā Bērzes. Viesi atbildēja ar diviem soda sitieniem, tādējādi beigu rezultātam esot 59:16 “Livonia”labā.

“Livonia” treneris Mārcis Rullis norādīja uz diviem pilnīgi dažādiem puslaikiem, pirmajā spēlējot individuāli un ar daudz kļūdām, bet otrajā jau kā komandai un daudz labākā līmenī. “Šī komanda bija izveidota uz ātro, spēlējot daļai no TOP līgas komandas kandidātiem. Maz aizvadītu koptreniņu, tāpēc nebijām saspēlējušies. Pirmajā puslaikā spēlētāji mēģināja kaut ko individuāli darīt, spēlēja katrs pats par sevi, pieļaujot daudz kļūdu un izdarot daudz sodu, bet regbijs ir komandas spēle,” uzsver Rullis.

“Pārtraukumā komandas kapteinis Enzo Beltramino spēja “sapurināt” spēlētājus, un otrajā puslaikā jau bija daudz labāk. Mēs spēlējām kā komanda, un sāka izdoties tas, pie kā treneri bija strādājuši. “Lāči” arī sāka nogurt. Tas viss kopā ļāva izveidot lielu pārsvaru. Līdz ar to arī sanāca divi pavisam atšķirīgi puslaiki,” norāda treneris, kurš arī uzslavē pretinieku labo spēli pirmajā puslaikā. Mārcis Rullis arī pastāsta, ka tagad sāksies nometne ar ārvalstu treneriem, gatavojoties sezonas galvenajām spēlēm. Un pēc šīs nometnes tad arī tiks nosaukts pērn vēsturiskās otrās vietas izcīnījušās “Livonia” komandas sastāvs Baltijas TOP līgas spēlēm.

Otrajā Latvijas kausa pusfināla spēlē “Eži spēlēs pret “Livonia” otro komandu. Spēles datums vēl nav zināms, jo mājinieki “Eži” vēl par to nav paziņojuši.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Balcers: NHL no tevis rezultātu prasa katru dienu

Nacionālā hokeja līga ir bizness, tur no spēlētājiem rezultātu prasa katru dienu. Ja sanāk garāki tukšie posmi, uzreiz notiek rūpīga analīze, plašā intervijā Sporta Avīzes aprīļa numurā pastāstīja L...

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi