Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

King of Kings Rīgas posmā ringā kāps Zutis un Boksa akadēmijas dalībnieki

Sestdien, 1. aprīlī, Rīgā norisināsies prestižās organizācijas King of Kings jeb KOK Mega sērijas posms, kura ietvaros ringā kāps Latvijā populārais cīņu sportists un šovmenis Kristaps Zutis, kā arī šova Boksa Akadēmija absolventi Ričards Zariņš un Ričards Ozols.

Pasākums 1. aprīlī ATTA centrā sāksies plkst. 19.00 un tiešraidē būs redzams Go3 platformā. Kopumā ringā tiks aizvadītas 14 cīņas pēc MMA un KOK noteikumiem ar Latvijas, Holandes, Brazīlijas, Lietuvas, Gruzijas un citu valstu sportistiem.

Vakara centrālais notikums būs Kristapa Zuša cīņa ar pieredzējušo Dvaitu Harkisoonu no Nīderlandes. Zutis KOK turnīrā debitēja jau aizvadītajā gadā Rīgā, kad pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica poli Nikolasu Gobušu.

„Pretinieku esam labi iepazinuši – Harkisoons daudzus gadus ir cīņu sportā, aktīvi darbojas kā treneris. Spēcīgs pretinieks ar spēcīgu sitienu, no kura ir jāuzmanās, bet kurš ir jāuzvar. Pirmo reizi eju uz cīņu ar tik dalītu koncentrāciju, jo tajā pašā vakarā ringā kāps arī mani prospekti Ričards Zariņš un Ričards Ozols, kuru sekmēm noteikti pārdzīvošu līdzi. Būsim priecīgi par skatītāju atbalstu un darīsim visu, lai paveiktu darbu, kam esam smagi un ilgi gatavojušies,” par gaidāmo cīņu pastāstīja Kristaps Zutis.

Latvijas skatītājiem būs interesantas arī šovā „Boksa Akadēmija“ iepazīto dalībnieku cīņas. Viens no otrās sezonas spilgtākajiem bokseriem Ričards Ozols šova finālā piedzīvoja sāpīgu neveiksmi pret lietuvieti Vytautas Pivnickas, taču tagad ir apņēmības pilns viņam revanšēties. Savukārt tikai 18 gadus vecais Ričards Zariņš bija vienīgais šova dalībnieks no Latvijas, kurš finālā guva uzvaru. Tagad viņš kaps ringā, lai piedzīvotu profesionālo debiju un stātos pretī lietuvietim Marius Marciunas.

Pasākuma tiešraide sāksies plkst. 19.00 un to varēs vērot nākamās paaudzes televīzijā Go3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi