Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Ghetto Games piektā sezona startēs 13. maijā

Ghetto Games debiju piedzīvoja 2011.gadā. 2012.gadā Latvijas Pasākumu Producentu asociācija Ghetto Games atzina par labāko sporta pasākumu 2012.gadā. Ghetto Games 2013 ietvaros vasaras garumā visā Latvijā jau tradicionāli būs iespējams piedalīties Ghetto Basket, Ghetto Football, Ghetto Dance, Ghetto Extreme sacensībās.
Jau tradicionāli 13.maijā Rīgā, Grīziņkalnā Ghetto Family dos startu šobrīd valstī lielākajai jauniešu ielu kultūras un sporta kustībai Ghetto Games. Piektajā sezonā tai pievienojušies ne tikai jauni sporta veidi un sportisti, bet Ghetto Games tiks papildināta ar ielu kultūru minifestivāliem, mūzikas un deju pasākumiem, kā arī iknedēļas televīzijas raidījumiem. Galvenā sezonas kulminācija ir paredzēta Ventspilī, kur notiks starptautiskais Ghetto Games festivāls, portālu Diena.lv informēja Ghetto Games menedžera Gunta Liepiņa.

Ghetto Games piecu gadu laikā kļuvusi par nozīmīgāko jauniešu kustību valstī, kas ik gadus organizē teju 70 pasākumus visā Latvijā, pulcējot vairāk nekā 50 000 šīs kustības sekotāju. Ghetto Games mērķis ir radīt platformu, kurā desmitiem tūkstošu jauniešu būtu iespēja pilnveidot sevi, piedaloties brīvprātīgajā darbā, tādējādi apgūstot sev interesējošās nākotnes darbības sfēras, pozitīvā vidē regulāri sportot un veselīgi pavadīt laiku, atrast un attīstīt savus talantus.

Ghetto Games jaunas disciplīnas
Šajā sezonā zem Gheeto Games oficiāli startēs iepriekšējā gadā aizsāktie Ghetto Floorball turnīri, kas no 14.maija turpmāk katru otrdienu norisināsies Rīgā, Grīziņkalnā un citviet Latvijā.

Debiju piedzīvos Ghetto Rugby sacensības Rīgā, Daugavas stadionā, kas ir paredzētas 24.maijā, 7.jūnijā, 19.jūlijā. Regbijs tiks spēlēts „4 pret 4” formātā.

Ghetto Family Latvijā un Eiropā šogad pārstāvēs ne tikai ielu basketbolisti un skeitparku sporta veidu sportisti, bet arī Jānis Rozītis, kurš šobrīd ir Austrumeiropā un Ziemeļeiropā spēcīgākais ielu motociklu frīstaila braucējs, un Jānis Tomsons – sportists, kurš ir atgriezies autosportā pēc kājas zaudēšanas un šogad startēs vēsturisko Volgu sacensībās Latvijā un Baltijas valstīs.

Zem Ghetto Family karoga šogad startēs arī motokrosa komanda Ghetto MX Team, kuras sastāvu veido trīs jauni puiši - Ralfs Guļevskis (15 gadi), Arvis Grinbergs (17gadi) un Uldis Spulle (17 gadi). Ghetto MX Team šogad izvirzījuši mērķi cīnīties par augstiem rezultātiem Latvijas motokrosa sacensībās MX2 klasē. 

Ghetto Games raidījumi LTV7
Sākot no 13.maija, LTV7 kanālā katru pirmdienu pl.19.30 ir paredzēti Ghetto Games raidījumi ar atkārtojumiem ceturtdienās pl.23.25 un sestdienās pl.19.15. Šie raidījumi būs par lietām un vietām, kuras raksturo īstas emocijas, degsmi cīnīties, sāpīgus zaudējumus un lieliskas uzvaras. Šeit stāstīsim par cilvēkiem, kuri steidzas vienā ritmā ar raito ikdienu, tver netveramo un izdzīvo visu, kas viņiem tajā brīdī ir svarīgs un dvēselei tuvs.

Viens no lielākajiem Ghetto Games pasākumiem norisināsies 18. maijā Jēkabpilī. Sezonas galvenā kulminācija būs Ghetto Games festivāls Ventspilī, kas šogad norisināsies no 8. līdz 11. augustam, 20 sporta veidos plānojot pulcēt vairāk kā 1500 dalībniekus no 20 valstīm.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi