Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +17 °C
Daļēji saulains
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Gandrs Poligrāfija uzvar Triatel xRace 2013 sezonas kopvērtējumā

21.septembrī ar piekto sacensību posmu, kurš norisinājās Jūrmalā, noslēdzās ceturtā Triatel xRace sezona.  Šī gada absolūtie uzvarētāji ir komanda Gandrs Poligrāfija, aiz sevis atstājot otrās vietas ieguvēju komandu Isostar un trešo vietu - Montāžnieks D. Tautas klasē kopvērtējumu attiecīgi sadalīja komandas Statoil Miles, Mežā galvenais un komanda Pī, vēsta organizatori.

Nedēļas nogalē norisinājās ceturtās sezonas Triatel xRace pēdējais posms, kurš noteica arī kopvērtējuma uzvarētājus. Posms bija ātrs un dinamisks, jo lielāka distances daļa gāja pa labi braucamajām takām un pilsētas ceļiem, kaut gan dalībniekiem sanāca arī saslapināt kājas purvā un izskriet pa smilšainām kāpām. Uzvaru piektajā posmā Garmin Sporta klasē izcīnīja komanda EBIKE, Sportland tautas klasē – Statoil Miles. 

Tomēr posma galvenā intriga notika ap sezonas kopvērtējuma uzvarētājiem. Pirms starta uz absolūto uzvarētāju titulu gan sporta, gan tautas klasē pretendēja vairākas komandas – tikai dažu punktu starpība starp līderiem kutināja nervus gan dalībniekiem, gan viņu atbalstītājiem. Intervālu starts, kā sezonas noslēguma jauninājums, palielināja spriedzi vēl vairāk: komandām distances laikā bija grūti noteikt savas pozīcijas pret citiem, arī organizatori varēja noteikt uzvarētāju gandrīz tikai ar pēdējiem finišētājiem.

21. septembra vakarā svinīgajā atmosfērā bija paziņotas 6 stiprākas komandas Garmin sporta klasē, kuras sadalīja balvas fondu 2 100 LVL apmērā no veikalu tīkla Sportland: Gandrs Poligrāfija, Isostar, Montažnieks D, EBIKE, SEB dzīvības apdrošināšana un Gandrs. Garās distances uzvarētāji starp uzņēmumiem komanda Montažnieks D saņēma balvu no RedBull – dalība ekstrēmajās RedBull sacensībās. Stiprākais sešinieks tautas klasē, kas sadalīja balvas fondu 1000 LVL apmērā,  ir Statoil Miles, Mežā galvenais, Pī, LMP, Hot, Rising Star. Statoil Miles, kā uzvarētājs īsajā distancē starp uzņēmumiem, saņēma galveno balvu no Garmin.

„Šī mums jau ir ceturtā sezona. Lielāka mūsu balva, ka pa šiem gadiem mums izdevās piesaistīt gan jaunas komandas, gan aizraut un noturēt patstāvīgus dalībniekus. Tas liek nepārtraukti izdomāt jaunus un interesantus uzdevumus, meklēt neizbrauktas un neizskrietas distances. Mums jau tagad ir skaidri nākotnes plāni un esam gatavi paziņot piektās sezonas piecu posmu datumus: 26.aprīlis, 7.jūnijs, 5.jūlijs, 16.augusts un 20.septembris. Vietas, kā jau ierasts pēc dalībnieku aptaujas un interešu apkopojuma, tiks publicētas nākamā gada sākumā kopā ar reģistrācijas atklāšanu. Šīs sacensības ir izdevušās tikai pateicoties mūsu dalībnieku azartam, sponsoru un atbalstītāju uzticībai un xRace komandas neatlaidībai,” stāsta organizators J.Vanags.

Triatel xRace sacensības posmu seriāls ir noslēdzies un, lai vēl nedaudz pagarinātu vasaras sezonu, 5.oktobrī Baldonē notiks trešais xRace velo orientēšanās sacensības (MTB-O). Sacensībās divu vai trīs dalībnieku sastāvā četru stundu laikā ir jāapmeklē maksimāli daudz kontrolpunkti pēc savas izveidotas distances. Lētāka pieteikšanās ir pieejama līdz 29.septembrim www.xrace.lv mājas lapā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi