Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

VIDEO: Par ULEB Eirolīgas kārtas vērtīgāko spēlētāju kļuvis Himki uzbrucējs Hanejkats

Par ULEB Eirolīgas basketbolā otrā posma 12.kārtas vērtīgāko spēlētāju kļuvis Krievijas komandas Maskavas apgabala Himki vieglais uzbrucējs Tailers Hanejkats.

Piektdien Himki viesos ar 76:71 pārspēja latvieša Kaspara Vecvagara pārstāvēto Lietuvas čempioni Kauņas Žalgiris, bet Hanejkats šajā spēlē izcēlās ar desmit punktiem 17 atlēkušajām bumbām, četrām pārtvertām piespēlēm un diviem bloķētiem metieniem.

Ar 30 efektivitātes punktiem Hanejkats bija vērtīgākais šajā kārtā, bet ar 28 punktiem viņam sekoja Turcijas vienības Stambulas Anadolu Efes franču saspēles vadītājs Tomā Ertels un horvātu spēka uzbrucējs Dario Šaričs. Viņu pārstāvētā komanda piektdien ar 87:67 savā laukumā pārspēja Spānijas klubu Malagas Unicaja.

Ertels šajā spēlē guva 17 punktus un izdarīja 13 rezultatīvas piespēles, bet Šaričs guva tikpat punktus un savāca 11 atlēkušās bumbas.

Tikmēr 26 efektivitātes punktus aizvadītajā kārtā nopelnīja Barselonas Lassa saspēles vadītājs Tomāšs Satoranskis, kura pārstāvētā komanda trešdien Spānijas komandu duelī ar 71:75 viesos piekāpās latvieša Dāvja Bertāna pārstāvētajai Vitorijas Laboral Kutxa.

Satoranskis šajā mačā guva 20 punktus, izdarīja sešas rezultatīvas piespēles un pārtvēra trīs bumbas.

Savukārt pie 25 efektivitātes punktiem tika Krievijas komandas Krasnodaras Lokomotiv - Kubaņ amerikāņu saspēles vadītājs Malkolms Delanijs, kamēr viņa pārstāvētā komanda ceturtdien ar 86:62 savā laukumā pieveica Belgradas Crvena Zvezda Telekom no Serbijas.

Delanijs šajā spēlē guva 12 punktus, izdarīja deviņas rezultatīvas piespēles, pārtvēra divas bumbas un izprovocēja deviņas piezīmes.

Otrajā posmā 16 komandas sadalītas divās grupās, bet pēc divu apļu turnīra ceturtdaļfinālam kvalificēsies četras labākās vienības. Ceturtdaļfināla uzvarētāji tiks noteikti sērijās līdz trim uzvarām, bet pēc tam nākamā gada maija vidū notiks finālčetrinieka turnīrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vītoliņš: Šī bija mūsu labākā spēle turnīrā

Pret Slovākijas izlasi parādītais sniegums bijis labākais, kādu šajā turnīrā Latvijas hokejisti ir demonstrējuši, pēc uzvaras pasaules čempionāta mačā sarunā ar žurnālistiem sacīja valstsvienīb...

Ločmelis: Dabūjām emocijas no Gudļevska

Latvijas hokejisti svētdien pasaules čempionāta mačā smēlās emocijas no valstsvienības vārtsarga Kristera Gudļevska, pēc uzvaras sarunā ar žurnālistiem teica izlases uzbrucējs Dans Ločmelis.

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi