Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Tompsons no Warriors pārrāvis Ahilleja cīpslu un izlaidīs arī šo sezonu

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas Warriors zvaigzne Klejs Tompsons pēc gadu ilgas prombūtnes neatgriezīsies laukumā, jo guvusi vēl vienu traumu, pārraujot Ahilleja cīpslu, ceturtdien pavēstīja NBA.

Tompsons, kurš pēc 2019.gada NBA finālā gūtā ceļgala savainojuma izlaida visu pagājušo sezonu, trešdien izkliboja no treniņa ar labās kājas savainojumu. Magnētiskās rezonanses izmeklējumi ceturtdien apstiprināja Tompsona sezonas beigas saplēstās labās kājas Ahilleja cīpslas dēļ.

30 gadus vecais basketbolists bija viens no galvenajiem "Warriors" elementiem, kuru dēļ klubs dominēja līgā ar pieciem pēc kārtas NBA fināliem un čempiona titulu 2015., 2017. un 2018.gadā.

Bez viņa un pēc komandasbiedra Stefena Karija četrus mēnešus ilgās palikšanas laukumā malā ar salauztu roku "Warriors" 2020.gadā Rietumu konferencē ierindojās pēdējā vietā.

"Warriors" ģenerālmenedžeris Bobs Maierss ceturtdien sarunā ar žurnālistiem teica, ka komanda ir šokā pēc Tompsona traumas.

Maiers teica, ka Tompsona tuvākie draugi un komandasbiedri Karijs un Dreimonds Grīns palikuši bez vārdiem, kad bija uzzinājuši jaunumus.

"Tas nav jaunums, kuru vēlaties pārtraukt ar vārdiem. Bija daudz klusuma," sacīja Maierss par spēlētāju reakciju.

"Neviens to nav pelnījis. Šis ir puisis, kurš mīl basketbolu ar visu dvēseli," Maierss izsaka līdzjūtību komandas zvaigznei.

Tompsons ir arī pieckārtējs NBA "All Star" spēļu dalībnieks, 2016.gada NBA trīspunktu konkursa uzvarētājs, kā arī Pasaules kausa 2014.gadā ieguvējs un olimpisko spēļu čempions 2016.gadā ASV izlases sastāvā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi