Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Trešdiena, 24. aprīlis
Nameda, Visvaldis, Ritvaldis

Strautiņš labo savu rekordu A sērijā; Blūms Covid-19 pozitīvs

Latvijas basketbolists Artūrs Strautiņš svētdien ar 26 punktiem laboja savu personīgo rezultativitātes rekordu Itālijas A sērijā, taču ar to nepietika, lai Varēzes Openjobmetis komanda svinētu uzvaru.

Strautiņa un Ingus Jakoviča pārstāvētā Varēzes vienība viesos ar rezultātu 82:104 (18:36, 14:31, 26:17, 24:20) atzina Sasāri "Banco di Sardegna" pārākumu.

Strautiņš šajā mačā laukumā pavadīja 38 minūtes un vienu sekundi, grozā raidot trīs no pieciem divpunktu metieniem, piecus no desmit tālmetieniem un piecus no sešiem soda metieniem.

Viņš arī izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, piecreiz rezultatīvi piespēlēja, pieļāva trīs kļūdas, pārtvēra divas bumbas, četras reizes pārkāpa noteikumus, izprovocēja trīs piezīmes un iekrāja 29 efektivitātes koeficienta punktus.

Iepriekšējais rekords Strautiņam bija 18 punkti, šo robežu sasniedzot trīs reizes. Viņš svētdien laboja rekordus arī realizētajos un izmestajos tālmetienos, rezultatīvajās piespēlēs, nospēlētajās minūtēs un efektivitātes koeficienta punktos.

Jakovičs spēlēja 19 minūtes un 22 sekundes, kuru laikā realizēja vienu no pieciem tālmetieniem un netrāpīja divus divpunktu metienus. Viņa kontā bija arī viena atlēkusī bumba, viena rezultatīva piespēle, divas kļūdas, trīs piezīmes un divi izprovocēti noteikumu pārkāpumi.

Par Strautiņu šajā mačā rezultatīvāks bija tikai viņa komandas biedrs Luiss Skola, kurš guva 33 punktus.

Tikmēr Jāņa Blūma pārstāvētajā Redžo di Emīlijas komandā konstatēts Covid-19 uzliesmojums. Pozitīvi Covid-19 testi bijuši 11 basketbolistiem, tajā skaitā Blūmam, kā arī komandas fizioterapeitam.

Šī iemesla dēļ Redžo di Emīlijas komanda svētdien neaizvadīja spēli pret Trevīzo "De' Longhi".

Tāpat Covid-19 klātbūtne konstatēta Kantu "Acqua S.Bernardo" vienībā, tādējādi šajā nedēļas nogalē laukumā nedevās arī Andreja Gražuļa pārstāvētā Triestes "Allianz".

Redžo di Emīlijas komanda ar trīs uzvarām piecās spēlēs ir sestā, bet Triestes un Varēzes vienības guvušas divus panākumus piecās un sešās cīņās, kas tām dod attiecīgi devīto un 13.vietu. A sērijā šosezon spēlē 16 komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi