Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Šteinbergs zaudējumā Real komandai gūst 12 punktus

Latvijas basketbolists Mārcis Šteinbergs svētdien guva 12 punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, viņa pārstāvētajai Manrezas Baxi komandai piedzīvojot zaudējumu pret turnīra līdervienību Madrides Real.

Manrezas basketbolisti mājās piedzīvoja bezierunu zaudējumu ar rezultātu 69:94 (22:32, 14;25, 13:19, 20:18).

Šteinbergs palika viena precīza metiena attālumā, lai labotu savu karjeras rezultativitātes rekordu ACB. Latvietis laukumā pavadīja 19 minūtes un 21 sekundi, realizējot visus trīs divpunktu metienus un divus no četriem tālmetieniem. Tāpat viņš izcīnīja piecas atlēkušās bumbas, pieļāva vienu kļūdu, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja vienu piezīmi, iekrāja dalītu labāko +/- rādītāju komandā (-3) un ar 14 efektivitātes koeficienta punktiem bija otrs produktīvākais zaudētāju rindās.

"Baxi" komandā par Šteinbergu rezultatīvāks bija tikai Džeriks Hārdings, kurš guva 21 punktu. Madridiešiem desmit no 12 basketbolistiem guva septiņus un vairāk punktus, bet rezultatīvākie ar 12 punktiem bija Mario Hezonja un Džanans Musa.

Citā mačā 11 punktus guva Dairis Bertāns, kamēr Seviljas "Real Betis" izbraukumā ar 82:89 (18:24, 12:18, 28:15, 18:19, 6:13) zaudēja Saragosas "Casademont".

Bertāns 36 minūšu un 15 sekunžu laikā grozā raidīja vienu no diviem divpunktu metieniem un trīs no desmit tālmetieniem, atdeva divas rezultatīvas piespēles, vienreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja divas piezīmes un tika pie sešiem efektivitātes koeficienta punktiem.

Seviljas komandā ar 20 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām izcēlās Taisons Peress, bet uzvarētājiem 14 punkti un desmit bumbas zem groziem bija Trigvi Hlinasonam.

Tikmēr Artūrs Kurucs guva trīs punktus spēlē, kurā Vitorijas "Baskonia" viesos ar rezultātu 87:80 (23:19, 18:17, 22:20, 24:24) pārspēja Mursijas UCAM.

Kurucs, spēlējot 25 minūtes un 15 sekundes, realizēja vienu no sešiem tālmetieniem, netrāpīja abus divus divpunktu metienus, izcīnīja četras atlēkušās bumbas, atdeva trīs rezultatīvas piespēles, pieļāva četras kļūdas, trīsreiz pārkāpa noteikumus un iekrāja labāko +/- rādītāju komandā (+15).

Uzvarētājiem ar 25 punktiem izcēlās Vaņa Marinkovičs, kamēr mājiniekiem 20 punktus guva Tedass Makfadens.

Vitorijas vienība ar 14 uzvarām 18 mačos ir ceturtā un vienīgā no latviešu pārstāvētajām komandām piedalīsies Karaļa kausa izcīņā. Seviljas komanda, Manrezas klubs un Rodija Mačhoas pārstāvētā "Fuenlabrada" ar trīs uzvarām ieņem ieņem pēdējās trīs pozīcijas 18 klubu konkurencē.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Madrides "Real", kas sērijā ar 3-1 pieveica "Barcelona".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi