Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Šauļos biļetes uz Eiropas basketbola čempionāta spēlēm brīvi nopērkamas

Eiropas čempionāta finālturnīrā Šauļos, kur pirmās grupu kārtas cīņas aizvadīs Latvijas basketbola valstsvienība, biļetes ir brīvi nopērkamas, un kasēs nav novērojama līdzjutēju rosība.

Pie Šauļu arēnas kasēm darbojās tikai divi tehniskie darbinieki, cenšoties salabot bojātās durvis, bet divas kasieres īsināja laiku, gaidot vismaz kādu pircēju, novēroja aģentūra BNS. Paretam kāds pircējs gadoties, taču nekādas ažiotāžas biļešu iegādē nav bijis, teica viena no kasierēm, piedāvājot vairāku cenu kategoriju ieejas kartes.

Biļetes var iegādāties uz visām grupu kārtas spēļu dienām, taču uz atsevišķām spēlēm biļetes nepārdod. Pieejamākās lētākās biļetes iegādājamas par 179 litiem (36,5 latiem), taču var dabūt arī biļetes labākās vietās, kur ieeja maksā 249 litus (51 latu). Dienas biļete nodrošina iespēju redzēt trīs spēles.

Kasēs prognozēja, ka biļetes varēs iegādāties arī nedēļas turpinājumā uz pārējo dienu spēlēm, taču tirdzniecībā atlikušo biļešu skaitu pārdevējas nezināja.

Biļetes uz EČ spēlēm piedāvā iegādāties arī internetā portālā "tiketa.lt".

Pie Šauļu arēnas arī tiek labiekārtota fanu zona ar skatuvi un alus teltīm, taču tās pagaidām ir tukšas. Arēnas tuvākā apkārtne ar metāla stiepļu žogiem ir sadalīta vairākās zonās, lai nošķirtu dažādas apmeklētāju zonas. Līdzjutēji pilsētas ielās vēl nav atpazīstami, un par gaidāmo Lietuvai lielo basketbola notikumu vēsta EČ plakāti.

Pirmās kārtas grupas spēles Šauļos sāksies trešdien un ilgs līdz 5.septembrim. Latvijas izlases pretinieki būs Francijas, Serbijas, Itālijas, Izraēlas un Vācijas basketbolisti. Nākamajā grupu kārtā iekļūs trīs spēcīgākās komandas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi