Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Porziņģis netiek iekļauts starp NBA Visu zvaigžņu spēles rezervistiem

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) ceturtdien paziņoja NBA Visu Zvaigžņu spēles komandu rezervistus, starp kuriem pēc veiksmīgas sezonas pirmās puses netika iekļauts Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis.

Rezervistus izraudzījās NBA klubu galvenie treneri.

No Rietumu konferences vienībām par NBA Visu Zvaigžņu spēles rezervistiem tika izvēlēts Pols Džordžs (Losandželosas "Clippers"), Šejs Žilžess-Aleksandrs (Oklahomasitijas "Thunder"), Džerens Džeksons, Dža Morants (abi - Memfisas "Grizzlies"), Demjens Lilards (Portlendas "Trail Blazers"), Lauri Markanens (Jūtas "Jazz") un Domants Sabonis (Sakramento "Kings").

Savukārt no Austrumu konferences komandām treneri izraudzījās Bamu Adebajo (Maiami "Heat"), Džeilenu Brauu (Bostonas "Celtics"), Demāru Derouzenu (Čikāgas "Bulls"), Džoelu Embīdu (Filadelfijas "76ers"), Tairīsu Halibērtonu (Indiānas "Pacers"), Džrū Holideju (Milvoki "Bucks") un Džūliusu Rendlu (Ņujorkas "Knicks").

Pirms nedēļas tika nosaukti arī abi komandu kapteiņi. Rietumu konferences vienības kapteiņa gods tika Lebronam Džeimsam, kamēr Austrumu konferences komandā kapteinis bods Jannis Adetokunbo.

Tāpat ir zināmi arī abu vienību sākumsastāvi. Līdzās Džeimsam NBA Rietumu konferences starta piecniekā iebalsoti Nikola Jokičs no Denveras "Nuggets", Zaions Viljamsons no Ņūorleānas "Pelicans", Stefens Karijs no Goldensteitas "Warriors" un Luka Dončičs no Dalasas "Mavericks", bet Austrumu konferencē kopā ar Adetokunbo piecniekā ir arī Kevins Durents no Bruklinas "Nets", Džeisons Teitams no Bostonas "Celtics", Donovans Mičels no Klīvlendas "Cavaliers" un Kairijs Ērvings no "Nets".

Abu komandu kapteiņi īsi pirms mača turpat spēles arēnā, aizvadot Visu Zvaigžņu spēles draftu, izraudzīsies atlikušo komandas sastāvu.

Šī ir sestā sezona NBA, kad Zvaigžņu spēlē tiek ievēlēti kapteiņi un Džeimss allaž tāds bijis, nezaudējot nevienu reizi (bilance 5-0). Tikmēr Adetokunbo par kapteini kļuvis trešo reizi, šo godu izpelnoties arī 2019. un 2020.gadā.

NBA Visu zvaigžņu spēles starta piecniekus noteica jaukts balsojums - 50% līdzjutēju balsojums, 25% - mediju izvēle un 25% NBA vērtējums.

NBA Visu zvaigžņu spēle tiks aizvadīta 19.februārī Soltleiksitijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi