Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Porziņģis: Ceru, ka šādā ritmā varēsim turpināt arī pēc pārtraukuma

Latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis cer, ka viņa pārstāvētā Dalasas Mavericks komanda turpinās demonstrēt labu sniegumu arī pēc Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma.

Jau ziņots, ka Porziņģis trešdien guva 19 punktus un izcīnīja 13 atlēkušās bumbas, kamēr dalasieši savā laukumā mazrezultatīvā mačā ar rezultātu 87:78 (25:23, 24:19, 26:19, 12:17) guva virsroku pār Oklahomasitijas Thunder.

"Negribēju neko sasteigt, jo zināju, ka tikšu pie savām iespējām. Bija viegli metienu un es tos realizēju. Galvenais bija tas, ka labi kustinājām bumbu un visi tika iesaistīti spēlē. Varbūt uzbrukums nebija tik labs, taču tas deva mums enerģiju aizsardzībā, kas ļāva viņus noturēt uz 78 punktiem," pēcspēles intervijā uz laukuma un vēlāk arī preses konferencē stāstīja Porziņģis.

Mavericks spēlēja bez savas spožākās zvaigznes Luka Dončiča, kuram piedalīties mačā liedza problēmas ar muguru.

"Mums ir ļoti talantīga komanda, daudzi puiši nemaz netiek pie iespējas sevi parādīt. Kad kāds nevar spēlēt, viņi pieslēdzas komandai un parāda, uz ko ir spējīgi," atzīmēja Porziņģis.

Dalasas komanda nākamo spēli aizvadīs pēc nedēļas, kad mājās uzņems Sanantonio Spurs. Šajā nedēļā norisināsies NBA Visu zvaigžņu spēle un tās programmā iekļautie konkursi, taču Porziņģis tajos nepiedalīsies.

"Nedaudz atpūtināšu galvu un tajā pat laikā arī mazliet trenēšos, lai atgrieztos ar svaigām domām un ķermeni, kas palīdzētu sezonas otrajā daļā," uzsvēra liepājnieks.

Mavericks pirms NBA Visu zvaigžņu spēles pārtraukuma uzvarējusi deviņās no 11 pēdējām spēlēm. Vēl nesen dalasiešiem bija sešu zaudējumu sērija.

"Nav viegli, ja ir daudz zaudējumu pēc kārtas. Bieži vien komanda nav pilnā sastāvā un arī grafiks ir gana sarežģīts. Tas ir vairāku apstākļu kopums. Labā lieta ir tā, ka esam uzņēmuši savu ritmu un ceru, ka tā turpināsim arī pēc pārtraukuma," stāstīja Porziņģis.

Mavericks ar 18 uzvarām 34 spēlēs ieņem devīto vietu Rietumu konferencē.

NBA pamatturnīrā plānots aizvadīt 72 spēles, kas ir par desmit mazāk, nekā ierasts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi