Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Porziņģim NBA 30 gūti punkti un 15 atlēkušās bumbas Wizards kārtējā zaudējumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis sestdien Nacionālās basketbola asociācija (NBA) mačā guva 30 punktus un izcīnīja 15 atlēkušās bumbas Vašingtonas Wizards komandas sestajā zaudējumā pēc kārtas. Tikmēr piecus punktus Dalasas Mavericks zaudējumā Čikāgā guva Dāvis Bertāns.

"Wizards" mājās spēlē atzina Losandželosas "Clippers" pārākumu ar 107:114 (29:28, 34:32, 21:26, 23:28).

Porziņģis, spēlējot 37 minūtes un 21 sekundi, grozā raidīja sešus no 16 divpunktu metieniem, divus no četriem tālmetieniem un 12 no 13 soda metieniem. Viņa rēķinā bija arī 15 pie sava groza izcīnītas atlēkušās bumbas, piecas rezultatīvas piespēles, divi bloķēti metieni, trīs kļūdas un trīs personiskās piezīmes, kā arī komandā labākais +/- rādītājs +6.

Kails Kuzma ar 35 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un sešām kļūdām kļuva par rezultatīvāko komandā, kura šobrīd iztiek bez trešā komandas līdera Bredlija Bīla. 17 punktus, kā arī pa sešām rezultatīvām piespēlēm un pārķertām bumbām pievienoja Džordans Gudvins, bet 11 punktus un pa sešām rezultatīvām piespēlēm un atlēkušajām bumbām - Deni Avdija.

"Clippers" komandā Pols Džordžs guva 36 punktus, sakrājot arī septiņas atlēkušās bumbas un sešas rezultatīvas piespēles, bet vēl pieci basketbolisti guva vismaz desmit punktus, Markusam Morisam sakrājot 19 punktus.

"Wizards" ar 11 uzvarām 27 spēlēs ieņem 12.vietu Austrumu konferencē, kur "Clippers" Rietumu konferencē ar 15 panākumiem 28 cīņās ir septītā.

Nākamo spēli Vašingtonas vienība aizvadīs pirmdien, kad mājās uzņems Bruklinas "Nets".

Tikmēr Dāvis Bertāns sestdien Čikāgā guva piecus punktus Dalasas "Mavericks" zaudējumā.

"Mavericks" bija spiesta piekāpties Čikāgas "Bulls", kuri savā laukumā guva 144 punktus, uzvarot ar 144:115 (40:30, 42:23, 31:32, 31:30).

Viesi spēlēja bez Lukas Dončiča, Džoša Grīna un Maksi Klebera, kuri tiek gaidīti laukumā pirmdienas spēlē.

Bertāns 11 minūtēs un 25 sekundēs laukumā realizēja vienu no četriem tālmetieniem un abus soda metienus. Viņš arī izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, pa reizei pārķēra bumbu un kļūdījās, kā arī sakrāja +/- rādītāju -15.

Viesu rindās 27 punktus un astoņas rezultatīvas piespēles sakrāja Spensers Dinvidijs, bet 21 punktus un deviņas atlēkušās bumbas Kristiana Vuda kontā.

Uzvarētājiem septiņi spēlētāji guva vismaz 14 punktus. 28 punktus, deviņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles sakrājot Demaram Derouzenam, bet 20 punktus un astoņas atlēkušās bumbas - Nikolam Vučevičam.

"Mavericks" ar 13 uzvarām 26 spēlēs ir desmitā Rietumu konferencē, bet "Bulls" ar bilanci 11-14 ieņem 11.vietu Austrumos.

Nākamo spēli "Mavericks" aizvadīs pirmdien savā laukumā ar Oklahomasitijas "Thunder".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi