Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Pasečņiks turpina rezultatīvo sēriju un gūst 26 punktus Palencia zaudējumā Barselonā

Latvijas basketbolists Anžejs Pasečņiks svētdien guva 26 punktus Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē, piekto maču pēc kārtas izceļoties ar vismaz 19 punktiem, kamēr viņa pārstāvētā Palencia piedzīvoja zaudējumu.

Palensijas basketbolisti 20.kārtas spēlē viesos ar rezultātu 94:102 (16:29, 27:23, 25:18, 26:23) atzina "Barcelona" pārākumu.

Pasečņiks 18.kārtā ar 29 punktiem laboja savu rezultativitātes rekordu ACB un pēdējās divās kārtās tika atzīts par vērtīgāko spēlētāju. Pēdējos piecos mačos latvietis vidēji guvis 22,8 punktus.

Svētdien Pasečņiks laukumā pavadīja 26 minūtes un 22 sekundes, realizēja 12 no 18 divpunktu metieniem un divus no sešiem soda metieniem, izcīnīja trīs atlēkušās bumbas, atdeva četras rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, četrreiz pārkāpa noteikumus, izprovocēja piecas piezīmes, tika pie negatīva +/- rādītāja (-5) un iekrāja visvairāk efektivitātes koeficienta punktus komandā (25).

Pasečņiks bija mača rezultatīvākais spēlētājs. "Palencia" rindās otrs rezultatīvākais ar 17 punktiem bija Vitors Benite, bet uzvarētājiem 18 punktus guva Džabari Pārkers.

Sestdien Mārcis Šteinbergs guva 13 punktus, palīdzot Manrezas "Baxi" mājās ar rezultātu 83:68 uzveikt Lugo "Rio Breogan". Tikmēr Mursijas UCAM ar Artūru Kurucu laukumā, bet bez Rodiona Kuruca pieteikumā viesos ar 73:75 zaudēja Tenerifes "Lenovo".

UCAM ar 11 uzvarām 20 spēlēs ir astotā, "Baxi" ar tādu pašu bilanci ieņem devīto vietu, bet "Palencia" ar bilanci 3-17 ir pēdējā 18 vienību čempionātā.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva "Barcelona", kas finālsērijā ar 3-0 uzvarēja Madrides "Real".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi