Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Par Šmitu interesējas Valencia un Baskonia basketbola komandas

Par Spānijas augstākās līgas (ACB) vienības Barcelona Latvijas uzbrucēju Rolandu Šmitu interesējas citas šīs līgas komandas Valencia un Vitorijas Bitci Baskonia, pirmdien ziņo Spānijas tīmekļa vietne encestando.es.

Transfēru tirgū pirms nākamās sezonas Šmits, kuram beidzas līgumu ar Barselonas vienību, tiek uzskatīts par vienu no labākajiem ieguvumiem.

Tīmekļa vietnē minēts, ka "Barcelona" kluba galvenais mērķis būs noslēgt līgumu ar gruzīnu centra spēlētāju Torniki Šengeliju, kuru savukārt mēģinās paturēt savās rindās Boloņas "Virtus", kas pagājušajā nedēļā vienojās par līgumu līdz jūnijam ar basketbolistu, kad viņš pameta Maskavas CSKA pēc Krievijas izraisītā kara Ukrainā. Tāpat gruzīnam var būt piedāvājumi arī Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA).

Tikmēr Šmits, kuram jūnijā apritēs 27 gadi, jau izpelnījies divu komandu interesi. "Barcelona" ar viņu parakstīja līgumu 2017.gadā pēc formulas 1+2+2, pirmo sezonu izīrējot viņu Fuenlavradas "Urbas".

Nākamās četras sezonas viņš spēlēja "Barcelona" rindās, lai arī pirms diviem gadiem "Valencia" vēlējās viņu redzēt savās rindās.

Tiek lēsts, ka Valensijas klubam lieti noderētu Šmita fiziskais spēks un viņa Spānijas basketbola pilsonība.

Arī Vitorijas klubs vēlējās piesaistīt Šmitu, kad viņš vēl spēlēja "Urbas" komandā. Ja ar latvieti netiek noslēgts jauns līgums līdz pašreizējā beigām, tiek lēsts tīmekļa vietnē, arī Artūra Kuruca pārstāvētajam Vitorijas klubam Šmits savas Spānijas basketbola pilsonības, kā arī daudzpusības dēļ, kas ļauj spēlēt ceturtā un piektā numura postenī, varētu būt ļoti vēlams basketbolists.

"Barcelona" ar 17 uzvarām 21 spēlē ieņem otro vietu ACB turnīra tabulā, "Valencia" ar bilanci 13-8 ir sestā, bet "Baskonia" ar 12 uzvarām 22 dueļos noslēdz labāko astoņnieku.

Iepriekšējā sezonā par Spānijas čempionu kļuva Rolands Šmits un "Barcelona", kas finālsērijā ar 2-0 pieveica Madrides "Real".

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi