Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Mejeris FIBA Čempionu līgas spēlē izrauj Hapoel komandai uzvaru un gūst 15 punktus

Latvijas basketbolists Mareks Mejeris otrdien izrāva Jeruzalemes Hapoel komandai uzvaru Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Čempionu līgas mačā un spēli noslēdza ar 15 gūtiem punktiem.

"Hapoel" izbraukumā ar rezultātu 72:71 (12:19, 16:16, 21:15, 23:21) uzvarēja Dānijas klubu Orhūsas "Bakken Bears".

Visu otro puslaiku cīņa ritēja punkts punktā un "Hapoel" pirms sava pēdējā uzbrukuma bija iedzinējos ar 70:71. To ar bumbas triecienu grozā no augšas noslēdza Mejeris, kurš trīs sekundes pirms pamatlaika beigām panāca 72:71 viesu labā. 

Latviešu basketbolists šajā mačā laukumā pavadīja 31 minūti un trīs sekundes, realizējot piecus no septiņiem divpunktu metieniem, vienu no trīs "trejačiem" un divus no trīs soda metieniem. Viņa rēķinā bija arī trīs atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas piespēles, divas piezīmes, divas kļūdas, divas pārtvertas bumbas, viens bloķēts metiens, pozitīvs +/- rādītājs (+1) un 18 efektivitātes koeficienta punkti.

 

Par Mejeri uzvarētāju rindās produktīvāks bija tikai Zeks Henkinss, kurš guva 14 punktus, izcīnīja deviņas bumbas zem groziem un bloķēja divus metienus. Mājiniekiem 18 punktus guva Mišels Diufs.

E apakšgrupā pa divām uzvarām ir divas un trīs cīņas aizvadījušajām Ludvigsburgas "MHP Riesen" un Jeruzalemes "Hapoel" komandām. Viena uzvara divās cīņās ir Stambulas "Dariššafaka" basketbolistiem, kamēr Orhūsas "Bakken Bears" zaudējusi visos trīs aizvadītajos dueļos.

Sacensību formāts paliek nemainīgs - 32 komandas sacenšas astoņās grupās pa četrām vienībām. Grupu uzvarētājas uzreiz iekļūst astotdaļfinālā, bet otrās un trešās vietas ieguvējas 2023.gada janvārī cīnīsies "play-In" sērijā.

Ceturtdaļfinālā komandas aprīlī aizvadīs dueļus līdz divām uzvarām, bet sezona noslēgsies ar "Final Four" turnīru maijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nebaidīties izaicinājuma

Sesks: "Pašreizējā situācijā būtu neprātīgi izvirzīt mērķus rezultātu ziņā".

Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi