Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +15 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 5. jūlijs
Edīte, Esmeralda, Andžejs, Andžs

Latvijas basketbola izlases galvenais treneris Kemzūra tiksies ar Biedriņu

Latvijas vīriešu basketbola izlases galvenais treneris Ķēstutis Kemzūra trešdien ieradīsies Latvijā, lai vakarā tiktos ar potenciālo izlases līderi Andri Biedriņu, aģentūru BNS informēja Latvijas Basketbola savienības viceprezidents un ģenerālsekretārs Edgars Šneps.

Izlases treneris un Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Goldensteitas "Warriors" basketbolists līdz šim klātienē nav tikušies, tik vien kā runājuši pa telefonu, kad Biedriņš vēl atradās Amerikā. Šneps, kurš ir arī atbildīgais par izlašu darbu, atzina, ka tikšanās laikā tiks pārrunāta Biedriņa spēlēšana izlasē Eiropas čempionāta finālturnīrā Polijā, kā arī citi ar izlasi saistītie jautājumi.

Jau ziņots, ka masu medijos izskanējusi informācija, ka Biedriņš vēl nav pieņēmis lēmumu par spēlēšanu izlasē, jo pagaidām vēlas atpūsties, taču basketbolists arī pieļāva, ka līdz jūlijam, kad sāksies izlases treniņi, viņam tas būs izdevies, jo laika esot daudz.

Kemzūram vizītes laikā ir plānotas tikšanās arī ar citiem izlases spēlētājiem, kuri ir Latvijā. "Mēs darām savu darbu, un Kemzūra ir ieradies, lai uzturētu kontaktus ar basketbolistiem," sacīja Šneps.

Uz jautājumu, vai ir kāda informācija par Kaspara Kambalas nākotnes plāniem saistībā ar izlasi, Šneps atbildēja, ka viņa rīcībā nav iemeslu domāt, ka Kambala nevēlētos spēlēt izlasē. "Patlaban es nevaru pateikt, kad viņš būs šeit un kad varēsim tikties, taču mēs sekojam līdzi basketbolistu gaitām, un tad, kad tiksimies, arī būs vairāk informācijas," pavēstīja Šneps.

Izlase Eiropas čempionāta finālturnīram oficiāli sāks gatavoties 20.jūlijā, bet, iespējams, pirms tam uz treniņiem pulcēsies arī tuvākā rezerve. Lai gan finansiālā situācija LBS nav no vieglajām, Šneps uzsvēra, ka savienība ievēros agrāk izstrādāto plānu un gatavošanās divu gadu nozīmīgākajam turnīram norisināsies, kā plānots.

EČ finālturnīrs septiņās Polijas pilsētās risināsies no 7. līdz 20.septembrim. Pirmo grupas kārtu Latvijas izlase aizvadīs Gdaņskā, kur spēlēs ar Krievijas, Vācijas un pēdējā kvalifikācijas turnīra veiksminiekiem. Ja grupā tiks iegūta vieta trijniekā, nākamajā kārtā būs jāsacenšas Bidgoščā ar trim labākajām komandām no grupas, kurā iekļautas Grieķija, Horvātija, Maķedonija un Izraēla.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi