Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +2 °C
Apmācies
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Laksa gūst 29 punktus zaudētā FIBA Eirolīgas mačā; Šteinbergai double-double uzvarā

Latvijas basketboliste Kitija Laksa trešdien guva 29 punktus Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas spēlē, Itālijas klubam Boloņas Virtus Segafredo piedzīvojot zaudējumu, savukārt Anete Šteinberga atzīmējās ar double-double Buržas Tango uzvarā.

Boloņas basketbolistes izbraukumā ar rezultātu 73:95 (19:22, 13:24, 24:21, 17:28) zaudēja Turcijas komandai Stambulas "Fenerbahce".

Laksa šajā mačā laukumā pavadīja 32 minūtes un 33 sekundes, realizējot trīs no pieciem divpunktu metieniem, sešus no astoņiem tālmetieniem un visus piecus soda metienus. Viņas rēķinā bija arī viena atlēkusī bumba, trīs piezīmes, trīs kļūdas, negatīvs +/- rādītājs (-10) un 23 efektivitātes koeficienta punkti.

Laksa bija mača rezultatīvākā spēlētāja. Pretinieču rindās ar 22 punktiem atzīmējās Emma Mēsemana.

Tikmēr Šteinberga guva 12 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, kamēr Buržas komanda mājās ar rezultātu 70:68 (15:11, 24:24, 16:19, 15:14) spraigā cīņā guva virsroku pār "Valencia" vienību.

Šteinberga, spēlējot 34 minūtes un 27 sekundes, grozā raidīja piecus no 11 divpunktu metieniem un abus soda metienus, bet netrāpīja divus tālmetienus. Viņa arī atdeva vienu rezultatīvu piespēli, divreiz pārkāpa noteikumus, tika pie pozitīva +/- rādītāja (+1) un 17 efektivitātes koeficienta punktiem.

Mājiniecēm 19 punkti, sešas bumbas zem groziem un septiņas rezultatīvas piespēles bija Ivonnei Andersonei, bet 18 punktus guva Kaila Aleksandra. Valensijas komandā 15 punktus guva Anhela Salvadoresa.

"Tango" ar sešām uzvarām 11 spēlēs ieņem piekto vietu A apakšgrupā, kur "Virtus Segafredo" ar trīs panākumiem ir septītā starp astoņām komandām.

Katras grupas četras labākās komandas kvalificēsies izslēgšanas spēlēm.

Šosezon FIBA Eirolīgā nestartē Latvijas čempionvienība "TTT Rīga", kas pagājušajā sezonā iekļuva izslēgšanas spēlēs, kur ceturtdaļfināla sērijā piekāpās Stambulas "Fenerbahce".

Pērn par čempionēm kļuva Ungārijas vienība "Sopron", kas finālā pārspēja "Fenerbahce".

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi